A christmas fantasy

6 months ago

Härom kvällen hittar Stella mig drömmandes i köket. Som hypnotiserad, stirrar jag bort mot den gapande svarta köksfönsterrutan.”Tänker du på julpynt nu eller?? säger Stella”. “Öööö jaa!! svarar jag”. “Haha hur visste du det?” Så sjukt att hon kunde se det bara av min dimmiga blick!

Nu var jag ju bara tvungen att sätta ihop lite bilder. Så jag kunde få ur mig alla dessa julaftonsfantasier… För vilka dekorationer önskar jag mig i år? Och vad ska vi äta för något gott!! Vi firar med en kompisfamlj, så vi kan skapa helt nya traditioner tänker jag nu! Smaker och dofter från apelsiner och saffran. Och så kilovis av skaldjur!! Vad kan det bli för någon slags av meny? A landscape of possibilitys helt enkelt.

Sådär, välkommen in till mina drömmar. Jul med mig, Frida Billegren!! Kan det bli en framtida karriär det kanske? Okej, nu får jag ta fötterna ned på jorden igen. Känns som att det konceptet är väl så mycket taget, minst sagt…

 

A Christmas fantasy

Vad säger ni om detta lilla kollage. Bilder stulna från Pinterest. 70-tals-julen möter Medelhavet. Im in love!! Måste hitta sådana klassiska röda träljusstakar känner jag genast. Och börja lägga apelsinskivorna på tork. Inte en minut att förgås!!

A Christmas fantasy

En lite mer clean look med fokus på grönt. Marmor, stengods och svarvade hemslöjdsstakar där uppe på spishyllan. Och så massor av gröna barr. Hur många kransar kan man ha egentligen?? En jättestor bakom soffan… det vill jag helt klart ha!

Jobbigt det kommer bli att fixa allt detta här, med mina stackars eksem-händer. Well, well det var ju bara det.

Frida Billegren

Frida Billegren

Designer för &otherstories. Bloggar om livet i 70´s villan med tre kids. Interiör, mode och family life. Välkommen till mig!

Instagram: frida_billegren

frida.billegren@gmail.com