Wall of art x attack shop

1 month ago

Ibland händer det att jag blir bjuden till något trevligt event!

Wall of Art bjöd in några få för att berätta om sitt nya samarbete med online vintage butiken Attack shop. Tillsammans har de skapat en kollektion av handmålade och helt unika tallrikar och vaser. Och jag blev helt såld!! Tycker allt var helt otroligt fint och inspirerande. Speciellt de handmålade små faten att hänga på väggen.

Kollektionen släpps på söndag och jag kommer helt klart försöka få tag på några. Skulle vara så fint med tre av dem i grupp, på väggen i mitt kök! Och en vas, det vill jag ju också såklart ha… ögon stora som tefat!!

Wall of Art X Attack shop

Så otroligt härligt att få träffa och lyssna på kreativa människor. Som vågar och gör det de brinner för! Amen för det. 

Wall of Art X Attack shop

Bill var med, och lyssnar intensivt.

Wall of Art X Attack shop
Wall of Art X Attack shop

Och så de här ljusen från Attack shop!! Helt ny kollektion av ljus och vintage items släpptes nämligen idag. Idag klockan 12, för att vara exakt! Och jag beställde precis hem några av dem. Visar när de har anlänt.

Wall of Art X Attack shop

Tallrikarna på väggen! Vilka ska man välja?? Hoppas de inte är för dyra bara, då kommer inte den här fattiga mamman ha råd… 

Wall of Art X Attack shop

Den här väggfärgen blev jag också så otroligt inspirerad av. Någon typ av Dusty gul. Nu vill jag hem och måla om hela vårat hus haha… behövdes inte mycket för att inspirera mig, uppenbarligen!

Wall of Art X Attack shop

Hello! Here we are. Tvingade min date att ta en bild på mig. Mitt största problem in life, hur ska jag lyckas få till bilder på mig själv??? 

Wall of Art X Attack shop

Wall of Art med sina posters gjorda av några få utvalda, upcoming artists. Ni kan läsa mer om dem på sighten. 

Wall of Art X Attack shop

Det var det mina sötnosar. Hej då och hoppas ni får en härlig helg!

Frida Billegren

Frida Billegren

Modedesigner. Skriver om livet som mammaledig med tre kids, samt inspiration från 70´s villan. Enjoy!

Instagram: frida_billegren

frida.billegren@gmail.com