Vintage blazer edition

4 months ago

Om ni undrar varför jag plötsligt lagt till kategorien “fashion” till repertoaren. Mellan de sedvanliga inläggen gällande familj, hus och hem. Det är ju för att jag ska strax ska ta av mig hemma-mamma-uniformen, och bege mig ut i verkligheten. Alldeles strax ska jag börja jobba igen!

Och jag har ett nytt spännande jobb dessutom. Längtar tills jag kan berätta vad det är! Än så länge lite hemligt.

Vintage blazer edition

Lovade ju att jag skulle visa er om jag hittade den där perfekta vintage power blazern, med de där breda axlarna a lá 1980… Kolla in, här är den! Okej inte jättebreda axlar men ändå. Så pass breda att lilla jag klarar av att bära upp dem tänker jag.

Faktiskt en av mina bloggläsare som tipsade mig. Tack till Andrea som driver instagramkontot honey.secondhand.sthlm. Jag bara älskar min ny/gamla kavaj.

Vintage blazer edition

Look at this pinstriped beauty! Perfekt till alla viktiga möten inne i stan. Eller över zoom eller vad det nu heter… för nu måste även jag lära mig jobba på distans.  Lite orolig över hur det ska gå faktiskt…

Vintage blazer edition

Voila! Ett fullblod. En working woman men tre barn där hemma, ändå ganska coolt! Försöker boosta mig själv här nu som ni hör.

Vintage blazer edition

Så till vintage blazer no.2!

Denna rutiga Escada kavaj har länge hängt i garderoben. Ett arvegods från en gammal vän till familjen. Lämnade i samma veva som hela denna kavajaffären in denna till skräddaren, och tog in axlarna en aning. För dessa axlar var lite väl authentic 1980´s. Ni bara måste lita på mina ord!

Vintage blazer edition

Fortfarande ganska breda axlar ändå!

Vintage blazer edition

Details, details… hello details.

Vintage blazer edition

Varm och stilig, på en och samma gång. Och den bedriften att jag Ej gick och köpte en helt ny kavaj. Visst var jag duktig!

Är det okej att köpa de där sprillans nya skorna från Arket då istället?? Tänker att det blir plus minus noll då kanske… eller försöker jag lura mig själv nu igen. Fan!

Frida Billegren

Frida Billegren

Modedesigner. Skriver om livet som mammaledig med tre kids, samt inspiration från 70´s villan. Enjoy!

Instagram: frida_billegren

frida.billegren@gmail.com