Bedroom updates

2 weeks ago

Gjort om lite i vårt sovrum. Blev så tött på allt som var grönt, slätt och propert. Och så lampskärmen i plysch. Stod plötsligt bara inte ut! Så bytte ut dessa element mot textilier i linne. Och så massa toner av beige. Ahhh satisfying, så som Stella skulle ha uttryckt sig.

Bedroom updates

Bill i gullig hängselbyxa. Vintage denim från säkerligen 1989 eller nått.

Bedroom updates

Så till linnet! Detta vackra randiga linneöverkast hittade jag på Åhléns! Mycket nöjd med det. De naturfärgade linnekuddarna kommer från H&M home. Och så den randiga kudden, en gammal en som brukar flytta runt, den kommer från LINUM.

Bedroom updates

Och kolla in! Jag har äntligen hittat drömlampan from the past!! Den här lampfoten fann vi längs E4, nu i somras. I en antiklada mellan Umeå och Skellefteå någonstans. Tog ett tag att hitta den perfekta lampskärmen till dock. Fick googla mig fram till denna cylinderformade goding… i naturfärgat linne såklart, surprise surprise.

Bedroom updates

Asså Bill! Orkar inte… hur gullig får man va. Han har fått sin förskoleplats nu i alla fall, så den 1 december är det slut med denna mammaledighets-lyxen.

Bedroom updates

Ja, jag brukar slicka alla dessa garderobsdörrar i teak! Om det nu är någon som undrar… Eller jag skulle vilja, men har såklart inte gjort det. Men jag tänker nästan varje dag, thank god att ingen fick möjligheten att byta ut dessa eller måla över där på 80-90 talet någon gång. Tiden när teaken var helt out of fashion. Phuu för det!

Bye bye då för nu, hoppas ni gillade mina bedroom update stories.

Trevlig vecka!

 

Maja · 2 weeks ago
Var hittade du lampskärmen? Är ute efter exakt en sån skärm!!!

Frida Billegren · 2 weeks ago
Hej Maja! Lampskärmen beställde jag från Luxi.se! Lycka till. /Frida

Frida Billegren

Frida Billegren

Modedesigner. Skriver om livet som mammaledig med tre kids, samt inspiration från 70´s villan. Enjoy!

Instagram: frida_billegren

frida.billegren@gmail.com