A blazer obsession

2 weeks ago

A blazer obsession

1. Other Stories 2. COS 3. Arket 4. Acne

Jag har helt snöat in på att hitta säsongens perfekta oversize blazer!

Försöker vara sådär fashion consious smart. En sådan där person som inte impulshandlar över en lunch. Nej för det nya “jaget” planerar sina köp, väl och noga avvägt. En person som varsamt scannar av garderoben och funderar ut vilket nytt nyckelplagg som denna säsong nog bäst kan komplettera. Visst låter det bra! Kan detta verkligen vara jag?!

Min favorit är nog den från Acne. Dock för dyr för min plånbok. Kanske ska försöka mig på ett vintage finding istället? Än mer klimatsmart. Jag uppdaterar er om jag skulle lyckas…

Vilka nyckelplagg försöker ni hitta för i höst? Skriv gärna och berätta.

Linnéa · 2 weeks ago
Jag har börjat jobba igen efter graviditet och mammaledighet. Kroppen är inte densamma så många fina plagg kan jag liksom inte använda längre. Har kompletterat med nya jeans från Weekday och arket än så länge. Och en brun stickad väst från arket. Oversize kavaj står också på min lista och jag har spanat in precis den du visat här. Arket har för övrigt så himla mycket fint!

Frida · 2 weeks ago
Hej Linnéa! Ja visst har Arket så mycket fint! Förstår precis hur du känner med garderoben efter en graviditet. Man liksom måste landa in i den nya kroppen! Och du, jag har alltid tyckt att det är bäst att packa undan eller sälja allt det som känns för litet och trångt. Själv blir jag bara irriterad på plagg som inte längre passar mig och tar upp plats i min garderob. Ha det fint och tack för att du ville dela /Kram Frida

Ebba · 2 weeks ago
Köpt så mycket konstigt sen jag födde min tjej för 4 månader sen? Vill ha kläder min fattar noll av den a kroppen. Skickat tillbaka det mesta men det känns väl inte heller så miljösmart? Längtat efter jeans men det är ju inte en chans att få på sig sina gamla kanske, någonsin? Köpte den blazern från Stories förra året och rekommenderar starkt! Kommer ha den lääääääänge och den värmer oväntat mycket Tack för en fin blogg! Kram!

Frida Billegren

Frida Billegren

Modedesigner. Skriver om livet som mammaledig med tre kids, samt inspiration från 70´s villan. Enjoy!

Instagram: frida_billegren

frida.billegren@gmail.com