Weekend stories

4 weeks ago

Jag vill bara börja med att säga, TACK!

Tack till alla er som skrev till mig i förra veckan. Jag tror inte ni kan förstå hur mycket det betyder för mig att få höra att just Ni finns där. Och att någon faktiskt tycker om min blogg och känner att de kan inspireras i detta rum. Det är ju precis det jag önskar. Inspirera andra samt hålla en liten dagbok för mig själv.

Så tack finaste ni. Nu bloggar jag för er! (och mig själv)… Lovar att inte sluta, i alla fall inte just nu.

Weekend stories

Croissant-frulle! Ett tips är att köpa frysta croissanter på Ica och grädda dem hemma i egen ugn. Vi gör det varje vecka numera och tjejerna älskar det! Se bara till att de inte hinner tina innan de åker in i ugnen. Då blir de slappa och inte fluffiga med krisp. Så direkt från frysen och skjuts in i ugnen.  

Weekend stories
Weekend stories

Helgens små stunder.

Ni vet vissa dagar när man känner sig som en rätt bra mamma. Allt bara klaffar och tålamodet är på topp. Man är bilden av en blid och rar mor som ler kärleksfullt mot sina barn. Svarar ja, det kan vi göra. Absolut inga problem. Och de ler tillbaka och är nöjda och glada. I just dessa stunder, och jag tänker för mig själv. Vilken fin barndom vi ger dem ändå! Tänk så bra de har det här i livet dessa små barn. Högfärdig som en tupp!

Men då också en ganska svindlande tanke. För det är ju just nu som vi bygger just deras unika barndom. Det är kanske just detta ögonblick de kommer minnas. De kommer titta på bilder från förr och säga, “oj så små vi var”. Och “kolla så ung du ser ut mamma!” Men undrar ändå vad Stella, Nicole och Bill kommer tycka om allt det här? Hur kommer de minnas mig?

Existentiella tankar som vanligt, haha orkar ni ens med?!

Weekend stories
Weekend stories

Alltså, måste råda alla som går i “sladdis” tankar att bara göra det! Go for it och skaffa en till bebis när era andra barn är ganska stora. Det har faktiskt varit över alla mina förväntningar!! Så fint att se hur Stella och Nicole tar hand om sin lillebror. Och hur glad har är över sina fina och snälla systrar. 

Weekend stories

"Det är kanske just detta ögonblick de kommer minnas. Titta på bilder från förr och säga, oj så små vi var. Och kolla, så ung du ser ut mamma!"

Weekend stories

Mamman med alla sina sidor. Sura, glada, blida och så till den rara. Den här helgen var jag helt klart den rara modern. Hoppas det är den sidan kidsen kommer minnas tillslut. 

Weekend stories

Eller så minns de alla sidor och tycker allt var helt okej ändå. Hoppas verkligen det. 

Adios mi mamas!

 

Ina · 4 weeks ago
Tack för min blogg och inspo till vårt 70-talssommarhus i Skåne som jag lite tack vare dig nu tycker är snyggare än förut☺️. Tycker ibland det är lite tramsigt på något vis, när andra frågar vad man har för möbler. Men nu undrar faktiskt jag... var är ert stora matbord i från? Behöver ett till vår stora familj/tre kids..

Ina · 4 weeks ago
”Din blogg”

Frida · 4 weeks ago
Aldrig tramsigt du! Blir så glad när ni frågar. Bordet kommer från Bolia och är i Ek. Går att löpa till flera i läggskivor och kan bli extremt långt. Kul att mitt hus kan inspirera dig, och att du nu gillar 70-talet. Varma hälsningar /Frida

Ina · 4 weeks ago
Stort tack, nästa moment är övertalning!

Frida Billegren

Frida Billegren

Modedesigner. Skriver om livet som mammaledig med tre kids, samt inspiration från 70´s villan. Enjoy!

Instagram: frida_billegren

frida.billegren@gmail.com