Saturday home spa

2 weeks ago

Saturday home spa

Förutom otaliga sms fram och tillbaka gällande diverse blocket annonser, har vi denna helg ingenting planerat. Så efter att vi monterat ned och bort poolen i plast, förgyller vi lördagseftermiddagen med bastubad nere i retro-källaren. Och att jag leker lyxigt home-spa ute på altanen i september solen.

Barnen är också med så igen avkopplande spa upplevelse direkt. En som gråter för att den fått schampo i ögat och så till den andre som kissat på heltäckningsmattan från 1969. Neeeej…. Biiiilllll!!!!! Mysigt, jobbigt och livligt… så skulle jag kanske beskriva eventet som.

Inleder detta beauty inlägg med min högst personliga skin-care-prio-list!

1. Motverka hormonell acne, till varje pris!! Always on my mind.

2. Fukt, fukt och åter fukt kan det bli för mycket fukt?

3. Rynkorrrr!! Vi kan kalla dem fina linjer. Samt ett ärr i ögonbrynet från en piercing jag gjorde på mig själv som 15-åring. Försöker tänka att detta är ett bevis på att jag levt och alltså är en bra sak, men alltså ändå sjukt irriterande nu när man snart är 40 år fyllda.

 

Saturday home spa

Denna sommar. Allt eftersom har mina krämer och serum plötsligt tagit slut! En efter en har de slickas rena ur dess förpackning. Och som fattig hemmafru har jag inte tillåtit mig själv någon lyxig hudvårdsrituals-shopping. Så torr och rynkig har jag harvat mig igenom hela denna hemma semestern. Men så stod jag bara inte ut. Plötsligt finner jag mig själv klickades på datorn. Alla mina favoriter ned i inkorgen. På ett och samma bräde beställer jag dem alla åter. Plus två nykolingar att testa.

Produkter på bilden:

Dahls rengöring samt dagkräm för acne benägen hud. Kört på detta ett tag och tycker den känns bra. 

Sleeping lip mask från Laneige. En koreansk produkt. Jag använder denna även på dagen som en lipgloss. Super nice!

Bak serum. Ska tydligen innehålla goda bakterier, som motverkar de dåliga bakterierna vid acne benägen hud som min. Jag testar. 

Skincitys nightly face cure, förebygger ojämnheter samt pigmentfläckar. Tycker jag redan ser resultat efter bara en veckas användning!! 

Olaplex Hårvårdsprodukten alla garanterat känner till vid det här laget. Mitt tips är dock att inte skölja ur! Jag kramar in i handdukstorkat hår, och bara låter det vara. Tar säkerligen onödigt mycket men det känns så bra på mina torra tester. 

Saturday home spa

"Efter att vi monterat ned och bort poolen i plast, förgyller vi lördagseftermiddag med bastubad i retro-källaren. Och att jag leker lyxigt home-spa ute på altanen i september solen".

Saturday home spa
Saturday home spa

Veckans sheet mask blev denna lilla goding. Ett deep hydrating fukt serum av något slag. Fem minuter på för att sedan maseras och absorberas in i huden. En leave on mask, behöver ej sköljas bort.

Saturday home spa

Sådär, då var man som ny! Då går vi ner i gillestugan och glor på Netflix och käkar smågodis då rå. Perfekt!

Trevlig helg.

Frida Billegren

Frida Billegren

Modedesigner. Skriver om livet som mammaledig med tre kids, samt inspiration från 70´s villan. Enjoy!

Instagram: frida_billegren

frida.billegren@gmail.com