Skördefest, back to routine och jäkligt mörka bryn!!

4 weeks ago

Skördefest, back to routine och jäkligt mörka bryn!!

Alla med barn vet väl känslan av “lättnadens suck” första veckan “back to normal” efter ett tio veckor långt sommarlov?! Eller hur, ni förstår väl precis vad jag talar om!

Denna sommar har varit helt fantastisk men också skit jobbig, om jag får säga så… mina ögonbryn har förvandlats till två silvergrå tussar av allt tandagnissel. Ja det är sant! Helt plötsligt är det inte bara ett envist grått strå som växer sig förbi alla de andra. Där är nu säkerligen fem sex stycken sådana envist långa på var sitt bryn. Inspirerad av Julia Brukrokens flöde på Insta bokar jag genast en tid på salong för att fixa till detta. Julia tipsar om en tjej som sitter på Grev Turegatan inne i stan. Och jag ser att hon faktist har en ledig tid redan imorgon… jag klickar mig snabbt fram till en bokning!

Kolla in mikalashartist på Instagram så kan ni se mer om det.

Skördefest, back to routine och jäkligt mörka bryn!!

Gjorde ett brow och lash lift. Skåda nu dessa bryn. Inte ett grått hår så långt ögat kan nå!! Men jag måste säga att jag känner mig aningen ovan att se såhär sminkad ut. Hade jag varit inne på kontoret var dag hade jag nog inte reflekterat, men konstrasten från ovårdad trädgårdshippien till detta med ögonfransar och allt kändes i stunden som en chock!! Herre gud nu tittar alla konstigt på mig… nä fattar att det är superfint!!

Skördefest, back to routine och jäkligt mörka bryn!!

Nicole skördar vaxbönor ute på altanen. Första gången jag odlar bönor, och kommer helt klar bli fler bönvarianter till nästa år. Stekte dessa hela, precis som de var, i lite olivolja, flingsalt och vitlök. Super gott!

Skördefest, back to routine och jäkligt mörka bryn!!

Sista högsommar dagarna precis innan skolorna börjar. Nicole börjar förskoleklass och Stella mellanstadiet. Tänk att jag har så stora barn, tur att jag har Bill kvar som liten… så jag kan få känna mig ung ett litet tag till.

Skördefest, back to routine och jäkligt mörka bryn!!

Stella min stora tjej!

Skördefest, back to routine och jäkligt mörka bryn!!

Tre äppelträd på tomten skapar en del jobb kan jag säga er. Att varje dag hinna plocka in all fallfrukt innan den hinner bli maskäten eller rutten. Varje dag tar jag och Bill en runda och lägger de dåliga i en påse och de fina i en annan. Kommer helt klart bli äppelmos av hela slanten!

Skördefest, back to routine och jäkligt mörka bryn!!

Alla med barn vet väl känslan av "lättnadens suck" första veckan "back to normal" efter ett tio veckor långt sommarlov?!

Skördefest, back to routine och jäkligt mörka bryn!!

Och så till mina älskade dahliaplantor. Har älskat dessa hela sommaren. Mina började blomma redan i Juli månad och jag förstår ju nu att jag kommer få njuta i många veckor till. Detta med dahlior måste ni verkligen prova om ni inte redan gjort!! Beställde mina rotdelar från fröer.nu och är väldigt nöjd.

Skördefest, back to routine och jäkligt mörka bryn!!

Dark dramatic beauty!

Skördefest, back to routine och jäkligt mörka bryn!!

Vackra även lite gamla, torkade och slitna.

Ha det fint och trevlig start på just denna höst!

Frida Billegren

Frida Billegren

Modedesigner. Skriver om livet som mammaledig med tre kids, samt inspiration från 70´s villan. Enjoy!

Instagram: frida_billegren

frida.billegren@gmail.com