Moments

1 year ago

Moments

Livet med tre barn hemma hela dagarna under ett sommarlov, själv (då Jonas fortfarande jobbar)… Kan till viss del ha sina utmaningar. Skulle summera det till ungefär 80% logistik. Ta sig från punkt A till B. Frukost, lunch och så till middagen… Tömma för att sedan fylla diskmaskinen. Och sedan en hel del meck, fix och trix där emellan… Förstår ni ungefär vad jag menar med det?!

Men ibland så bara hamnar man där, i ett moment. Ett moment när allt bara klaffar, och plötsligt känns allting så otroligt värt. Vi är på stranden och alla är glada. Jag ammar i vattenbrynet medan Nicole leker spa på mina ben. Det är varmt i luften och nu även i vattnet. Vi sitter vid den långgrunda delen, lite vid sidan av från alla de andra som också är där. Vi har vår egna plats här, alldeles intill den svajande vassen. Nicole öser blöt tung sand över mina ben, för att sedan skrubba och skölja bort. “Titta säger Nicole, vad fint det blev”. “Ja super fint, gör mer säger jag då”. Och Bill han tittar upp med sina stora vackra bebisögon. Han glor intensivt men också helt avslappnat, medan han ammar från sitt invanda amningsbröst.

Det är 30 grader i luften och vi bara njuter där tillsammans på stranden. Jag andas och jag är i stunden. Känns som om tiden står stilla.

Moments

Ett moment i vassen!

Moments

"Men ibland så bara hamnar man där, i ett moment. Ett moment när allt bara klaffar, och plötsligt känns allting så otroligt värt".

Moments

Störst och minst.

Moments

Och mitt emellan.

Moments

Hello Styleby!

En av mina favorittidningar att bara plocka upp så där lätt från tidningsstället. Denna dag läser jag ungefär två sidor, sedan blir det inget mer. Men känslan är ändå fantastiskt. Att få hålla i en riktig tidning för en gång skull! 

Moments

Allt bara funkar för oss på stranden denna sommarsäsong. Jag med mina tre barn i helt olika åldrar. Stranden har helt klart blivit min safe spot to be!

Frida Billegren

Frida Billegren

Designer för &otherstories. Bloggar om livet i 70´s villan med tre kids. Interiör, mode och family life. Välkommen till mig!

Instagram: frida_billegren

frida.billegren@gmail.com