Sommarnatts bio

1 year ago

Sommarnatts bio

Call me by your name

Sommar-bio-tipset från mig. Kanske någon som sitter själv på midsommar och behöver ett riktigt bra filmtips?? Eller att spara till en regnig sommardag. Föll pladask för detta romantiska drama som utspelar sig i Italien, tidigt 80-tal. Ett romantiskt möte mellan två unga män, så vackert och så skört på en och samma gång. Feel good ut i fingerspetsarna!! En sjukt bra och passande sommar-natts-film enligt mig.

 

Sommarnatts bio
Sommarnatts bio

Frukosten i trädgården. Kolla så härligt det ser ut!! Älskar dukningen och porslinet. 

Sommarnatts bio

Tänk att vi faktiskt skulle vara här precis nu, i Italien det vill säga. Hade en resa till Sicilien med några vänner inbokad. Men istället blev vi alla kvar här hemma över midsommar. Som alla andra så inga konstigheter med det. Tycker ändå det känns helt okej, vi får hoppas att vi kan åka nästa år istället.

Lägger in lite bilder här från den vackra villan i filmen så kan vi inspireras tillsamman. Enjoy!

 

Sommarnatts bio
Sommarnatts bio
Sommarnatts bio
Sommarnatts bio

"Kanske någon som sitter själv på midsommar och behöver ett riktigt bra filmtips?? Eller att spara till en regnig sommardag. Call me by your name! Bästa sommarbion enligt mig".

Sommarnatts bio

Varför görs inga fina strand solstolar längre?? Älskar looken på dessa gissningnvis 60s/70s. Den perfekta randen!! Är aningen besatt av ränder i inredning just denna sommar. 

Sommarnatts bio

Har ni några bra sommar biotips? Skriv gärna här nere.

Trevlig midsommar till er alla.

Frida Billegren

Frida Billegren

Designer för &otherstories. Bloggar om livet i 70´s villan med tre kids. Interiör, mode och family life. Välkommen till mig!

Instagram: frida_billegren

frida.billegren@gmail.com