Happy days

1 year ago

Happy days

Så har sommarlovet startat. Äntligen, eller!?

I ärlighetens namn har jag lite smått panik över att ha alla tre barnen hemma hela dagarna. De få timmarna tjejerna varit i skolan om dagen har varit lite av ett andningshål för mig. En lucka av egentid som gett mig ork och kraft till att klara hela dygnet av nattamningar och allt det andra. (Jag vet! Sjukt att jag fortfarande natt-ammar en snart ett år gammalt barn men, men)…

Det är i alla fall sommarlovets första dag och Stella och hennes kompis har blivit bokade till en barn-modeplåtning inne i stan. Solen skiner och humöret är på topp. Jag stirrar med tefatsögon på människorna jag möter där inne. City folket! De ser så otroligt coola och fräna ut, tycker jag nu. Jag ler fånigt och stirrar ogenerat. För just idag är en bra dag, och jag är så otroligt peppad över denna spännande utflykt. Mallig är jag också, över att jag lyckas köra bilen hit med fyra barn i bagaget… och dessutom har jag tagit oss fram till fotograferingen i tid. Helt otroligt!

Happy days

Stella och hennes kompis utanför studion.

Happy days

Plåtningen sätter igång och jag, Nicole och Bill hänger omkring vid sidan av. Vi smyger omkring där i ridån och sneglar mot teamet som jobbar. Fotografer och stylister som fixar och trixar. Så otroligt härligt och inspirerande att få vistas i närheten av kreativa människor. Jag svävar som på moln med en kaffekopp i handen. Kan det bli bättre!! Nicole och Bill sköter sig exemplariskt dessutom, och jag känner mig åter igen som en super duper mommy.

Happy days

Vi smyger runt i ridån. Och spanar på teamet som jobbar. Så otroligt härligt och inspirerande att vistas kring kreativa människor. Kan inte få nog!!

Happy days

Stylisten in action!

Happy days

"Det är sommarlovets första dag och Stella och hennes kompis har blivit bokade till en barnmodeplåtning inne i stan. Solen skiner och humöret är på topp".

Happy days
Happy days

Nicole och Bill leker utanför på gården. Alla är glada och sköter sig exemplariskt. Och jag känner mig återigen som en super duper mummy! 

Happy days

Tack TWWP för en härlig dag tillsammans med er! 

Frida Billegren

Frida Billegren

Designer för &otherstories. Bloggar om livet i 70´s villan med tre kids. Interiör, mode och family life. Välkommen till mig!

Instagram: frida_billegren

frida.billegren@gmail.com