Wedding edition

1 month ago

Wedding edition

Bröllopsveckan är här. Nu i dagarna firar jag och Jonas tre år som gifta!!

Älskar den här bilden på oss utanför stadshuset. Jag är så glad över att vi väntade med att gå och gifta oss, så att tjejerna kunde vara med och minnas denna dagen tillsammans med oss. Alltså att vi inte gifte oss innan barnen det vill säga. Fast det fanns ju i och för sig inte så mycket tid för bröllop där och då, med tanke på att Stella blev till ungefär fyra månader efter att vi träffats haha… får typ svindel när jag tänker på det nu! Vi fick liksom lära känna varandra på vägen, i graviditet och allt annat där omkring. Och varje dag var långt ifrån guld och romantiska skogar det kan jag säga er. Mycket missförstånd och tandagnissel på vägen, om ni vill höra the true story.

Till vår förlovning då. Det var helt och hållet jag som kände att det var dags att knyta ihop säcken. Så lite spontant gick jag in på stadshusets hemsida och bara bokade ett datum. Förvånad över hur enkelt det var! Saken var bara den att Jonas inte fick veta något om vår förlovning fören flera dagar senare… hihi…

Ledsen om jag gör någon besviken med detta helt oromantiska frieri från min sida. Men hoppas ändå kunna inspirera med lite bilder från vår stora dag, som i slutändan blev helt fantastisk trots allt! Litet, enkelt och intimt.

Wedding edition
Wedding edition

"Jag är så glad över att vi väntade med att gå och gifta oss. Känns så fint att vi kan minnas denna dagen tillsammans med tjejerna nu".

Wedding edition
Wedding edition

Bröllopsfesten körde vi på sensommaren hemma i vår trädgård. Alltså flera veckor efter självaste bröllopsdagen.

En sommarfest med lite vänner, helt enkel utan någon som helst bröllopskrusidull eller elegant glamour. Det blev en Italiensk buffé, snittar och så en massa härliga drinkar. Vi valde allt lägga allt krut på att vi bara skulle ha en hejdundrandes till fest. Vilket det också blev. Blöt och svajig, hela den långa augustinatten.

Men idag kan jag lite ångra att vi inte fokuserade mer på oss, och allt vi åstadkommit tillsammans. Vi skulle haft lite tal ändå. I varje fall ett litet tal till varandra… Får bli till tioårsjubileum istället då kanske!?

Men i det stora hela är jag supernöjd med vårt bröllop. Blir glad och varm när jag tänker tillbaka.

Wedding edition
Wedding edition

"Det blev en enkel fest utan någon som helst bröllopskrusidull eller elegant glamour. Ett rätt blött och vinglig partaj, ute i vår egna trädgård".

Wedding edition

Mitt i alltihop hade jag och Jonas kommit på den briljanta idén att vi skulle fösa ner alla gästerna till sjön, där vi rullat fram en bastuflotte. Helt klart ett wild card. Men det kändes som gästerna tyckte det var lite oväntat och härligt ändå. 

Wedding edition

Me and my girls, haning on the rocks nere vid sjön. Med en och annan drink innanför rocken, denna halvt om halvt jumna/kyliga augustikväll. Regnet hängde hotfullt där i luften. Sommaren 2017, en ganska dålig sommar överlag. 

Wedding edition

Lycklig och varm somnade jag den där morgonensnatten, efter att de sista gästerna sakta vinglat hemåt. Det blev en hejdundrandes till fest ändå. Helt klart ett roligt minne i allas våra små liv.

alex · 1 month ago
Ser underbart ut! Den översta bilden är fantastisk (allt annat också förstås), så fina :) Din klänning och skorna är ju så snygga!!

Frida · 1 month ago
Hej Alex! Tusen tack för alla fina ord. Puss /F

Lisa · 1 month ago
Jag ÄLSKAR skorna! Vart kommer dom ifrån??

Frida · 1 month ago
Hej Lisa, Ja viss är skorna härliga. Använder dem fortfarande idag. De är från Tory Burch, men dock fyra år gamla så osäker om de har några liknande nu?? Kram Frida

Frida Billegren

Frida Billegren

Modedesigner. Skriver om livet som mammaledig med tre kids, samt inspiration från 70´s villan. Enjoy!

Instagram: frida_billegren

frida.billegren@gmail.com