Mediterranean dreams

2 months ago

Mediterranean dreams
Mediterranean dreams

Kan inte sluta tänka på Medelhavet. Kanske just för att vi nu är förbjudna att åka dit!

Jag blickar ut över den försommar-frodiga gräsmattan och jag tänker den förbjudna tanken. Jag vill riva upp allt det där gröna gräset, och gå emot denna heligt svenska idyll. Jag vill skapa mig mitt egna lilla Italien, här hemma på vår egna tomt. Jag blundar och drömmer om en medelhavsinspirerad trädgård med varma stenplattor och små upphöjda odlingsbäddar. Buskar av väldoftande rosmarin och så lilaskimrande lavendelhäckar. Lavendel som står i rad, omringade av vacker stenmur. Ser ni det framför er? Och så oliv och citrusträd på stam, som sticker upp ur sådana där bulliga terrakottakrukor med små öron. Vilken dröm, det vill jag ha.

Okej lite drastiskt det där med gräsmattan jag håller med, men jag börjar med att spana runt efter sådana där krukor i alla fall…

Mediterranean dreams

Den perfekta terrakottakrukan. Denna goding från medelhavskeramik.se  

Mediterranean dreams

Jag drömmer om en medelhavsinspirerad trädgård med varma stenplattor och små upphöjda odlingsbäddar. Buskar av väldoftande rosmarin och så lilaskimrande lavendelhäckar.

Mediterranean dreams

Här kommer bild på den nya hängstolen. Äntligen har jag fått upp en sådan… så länge som jag tjatat om det. Känns som halva poängen med att ha pergola, att man ska kunna hänga vackra och härliga möbler under den. Inte sant!!

Många frågade mig på Instagram var jag köpt denna hängande stol, så skriver det här nu på en gång i fall någon undrar. Klickade hem den från soffadirekt.se 

Mediterranean dreams

Följ mig gärna på Instagram för fler bilder från huset, trädgården och pergolan. Puss!

Instagram: frida_billegren

Frida Billegren

Frida Billegren

Modedesigner. Skriver om livet som mammaledig med tre kids, samt inspiration från 70´s villan. Enjoy!

Instagram: frida_billegren

frida.billegren@gmail.com