älskade norrbotten

1 month ago

Minnen från norr. Min och Jonas barndoms stad. Landet, havet och skärgården. Känner stor sorg över att vi inte kommer kunna åka hem till våra familjer och stugorna detta år.

Letade runt lite efter härliga minnesbilder, från våra somrar i Luleås vackra skärgård. Tänker att det nog är en liten dold diamant vi har där uppe, med tanke på att sandstränderna alltid gapar tomma. Minns min barndom på en öda strand med granskogen som en dyster mörk ridå. Vacker karg natur, kristallklart vatten och vågräfflad sand. Vi brukade skoja och säga, ja tänk om Stockholmarna kände till hur fint det är här uppe! Då skulle det bli anstormning minsann. Alltså bara vi från norr som tycker den slogan är kul. Förstår ju det nu.

Vill visa er lite bilder från våra somrar där uppe. Så låt oss drömma om sol, bad och varma sommarkvällar. Mitt bardoms Luleå. Här har ni det.

Älskade norrbotten

En varm sommardag att minnas. Den lilla röda stugan ute på ön, hos mor och far. Så mysigt och så öde. Bara vi helt själva på denna lilla ö. 

Älskade norrbotten

Som barn har jag alltid åkt till denna strand. Pappa och mamma som packar termos, dynor och picknickbord. Ned i den öppna motorbåten. Sedan låg vi här och flöt, jag och mina systrar hela den långa dagen. 

Älskade norrbotten

Stella och Nicole sommaren 2018. 

Älskade norrbotten

Minns min barndom på en öda strand med granskogen som en dyster mörk ridå. Vacker karg natur, kristallklart vatten och vågräfflad sand. Vi brukade skoja och säga, ja tänk om Stockholmarna kände till hur fint det är här uppe! Då skulle det bli anstormning minsann. Alltså bara vi från norr som tycker den slogan är kul. Förstår ju det nu.

Älskade norrbotten
Älskade norrbotten
Älskade norrbotten

PEtra · 1 month ago
Sa fint! Och sa sorgligt att inte kunna aka dit i sommar, även om det är samma för alla och jag fattar att man ska ta sitt ansvar osv osv. Men det blir ingen sommar i Sverige för oss och det är trakigt... :(

Frida Billegren

Frida Billegren

Modedesigner. Skriver om livet som mammaledig med tre kids, samt inspiration från 70´s villan. Enjoy!

Instagram: frida_billegren

frida.billegren@gmail.com