Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Sicily… can’t wait! | January 30, 2020 | The Way We Play

Sicily… can’t wait!

3 years ago

Ghaaaa… Om jag verkade lite deppig sist så kan jag nu meddela, att denna vecka är humöret som förbytt! Vi har nämligen bokat nått, över midsommar alltså. En resa!!!

Vanligtvis är vi sämst på det här med att planera. Oftast sitter vi bara där och dreglar över alla andras resmål. Hitan och ditan, reser de runt om Europa. Och gröna av avund, sitter vi där och glor. Och varje år tänker jag, nästa år… då ska minsann vi också ha någonting inplanerat och bokat sedan länge. Men så blir det ändå aldrig så. Utan som vanligt blir vi sittandes där i regnet, och pillar på en bit sill.

Men nu är det alltså vår tur…. denna gång var det vi som var ute i godan tid. Vi ska åka till Italy, Sicily. Ett gulligt litet stenhus med pool, på ett berg med utsikt. Hur najs låter inte det!!

Well ska inte ta åt mig äran för denna uppstyrda plan. Det var nämligen inte ens vi som hittade huset eller styrde upp bokningen. Det var en kompis-familj som planerade alltihop. Vi följer alltså bara med… Tack tack tack, vi är så tacksamma!

 

Sicily… can’t wait!

Pool, palm, parasoll… och så en vacker stenmur på det. Här kommer det Instagrammas så det står härliga till!! Vänta ni bara…

Sicily… can’t wait!

Hej gulliga lilla stenhus, som ser så där pittoreskt Italienskt ut. Helt perfekt!! 

Sicily… can’t wait!

Längtar tills vi sitter här,  sipprandes på en krämig cappuccino. Blicken långt ut över horisonten… drömmen om livet vid havet. OMG goals på det!!

The summer wardrobe

Detta fick mig att börja fantisera om “the summer wardrobe”. Har inte ens tänkt tanken på sommarkläder förrän precis nu. Bill sover eftermiddagslur och jag passar på att skumma av utbudet som finns available i nätbutikerna, just precis nu. Resultatet blev ett moodboard. Så här kanske jag kan se ut?? Vad tror ni om mammakroppen i en beige bikini… haha kanske ingen bra idé ändå. Okej jag tar den bruna baddräkten istället, det blir bra.

Och jag älskar flätorna på Sportmax-modellen… hur skulle det se ut på mig?? Är jag galen nu eller… har jag tappat det??

Sicily… can’t wait!

1. Linne skjorta &OtherStories 2. Bikini trosa GinaTricot 3. Solglasögon Ray-Ban 4. Straw hat Gucci 5. Runway s/s 2020 Max Mara 6. Bikini top GinaTricot 7. Vita denims &OtherStories 8. Flip flop heel  Totéme 9. Baddräkt H&M 10. Runway s/s 2020 Sportmax

 

Anna · 3 years ago
Hoppas ni har möjlighet att komma iväg i sommar till detta drömhuset och att era semesterplaner inte behöver ställas in pga Corona! Fastande sååå för detta huset och undrar var man kan boka det, för att kanske kunna åka dit en annan sommar?