Finally!

8 months ago

Plötsligt när man har varit gravid i 280 dagar och måendet är lite upp & mycket ner, så händer det:

Man vinner budgivningen på inte bara två utan tre fåtöljer som vi har letat efter i en evighets evighet.

Tar därför tacksamt emot tips på en grym tapetserare i södra Skåne med omnejd!

Finally!
Finally!

Annie · 8 months ago
Ska du inte behålla tyget då?? Det var väl underbart?? (Men jag vet såklart inte vilka andra färger ni har i huset! Är så kul att följa ert projekt, alla inspirationsbilder du visat är fantastiska!)

Emely Crona Stenberg · 8 months ago
Min kille kom med precis samma förslag men jag tror att de tyvärr kommer skära sig för mkt med övriga möbler och materialval i huset..Men vi får väl se när dom är på plats haha..

Anonymous · 8 months ago
Jag hade behållt tyget i minst 5-6 år tills bebisen är lite större & inte kladdar, spiller & rita osv på allt i hemmet. Tycker tyget är jätte fint och ser ut att hålla några år till. Lite plädar, fårskinn till blir nog toppen att rädda upp eventuella färgkontraster och krockar ni inte gillar.

Emely Crona Stenberg · 8 months ago
Ah jag hör dig, i nuläget finns det ett stort antal andra kritiska ytor som hon kan gå lös på, så ännu en eller två gör varken från eller till haha..Tack snälla ändå för omtanken och en fin helg till dig!:)

Malin Rudén · 8 months ago
Kisek i Båstad har klätt om flera av våra gamla möbler, och vi är supernöjda. Men det är inte gratis...

Emely Crona Stenberg · 8 months ago
Ah nej det känns som att det är dyrt vem man än vänder sig till, men det absolut viktigaste att det håller i längden och förhoppningsvis är det hantverket man betalar för! Tack snälla du för tipset!

C · 8 months ago
Otroligt tyg!!!!! Behåll!

Emely Crona Stenberg · 8 months ago
Hahah, attans - jag som inte alls tycker om det kanske måste ge med mig snart ;)

Amanda Malm · 8 months ago
Dessa är inte sååå svåra att klä om själv, absolut värt att testa! Vi kanske får ha en liten workshop i min kommande skåne-verkstad ;)

Emely Crona Stenberg · 8 months ago
Eh ja, please! Glöm inte bort att jag kommer vara nyförlöst haha..Men tar tacksamt emot tips..tror jag kommer tappa det vid knapparna som finns i ett 30-tal på varje fåtölj..