Yoga in the morning red wine in the evening

4 years ago

yoga in the morning red wine in the evening

yoga teacher training 2020 <3

yoga in the morning red wine in the evening

Hanna · 4 years ago
Åhhh grattis! Är säker på att du kommer bli en helt underbar yogalärare✨

Emelie · 4 years ago
Åh Hanna tack för din pepp! Hoppas du kan ta en klass av mig i framtiden

Sandra · 4 years ago
Åh vad spännande!! Jag har exakt samma dröm och kul att du tagit steget. Ska du göra yoga kursen i Schweiz?? Intensiv eller part time? Kul att följa!

Emelie · 4 years ago
Hej Sandra<3! Ja det är såååå spännande... jag ska göra den i zürich part time för jag vill verkligen implantera det i min vardag istället för att åka iväg! Plus det går inte med mina två små tjejer! Vad hindrar dig från att utbilda dig, letar du efter den du vill göra eller är det något annat? KRAM

Sandra · 4 years ago
Hey Emelie, later perfekt! jag bor i London och har precis fått en liten bebis, bästa som hänt mig i hela mitt liv men det var inte planerat haha så jag skulle gjort yoga utbildningen i år mrn får vänta lite tills jag kan och då blir det en part time också tänkte jag så jag kan balanser att vara mamma och utbildningen. Ska bli spännande att se hur det går för dig lycka till!

Emelie Törling · 4 years ago
hej fina Sandra, är det sant? STOT GRATTIS TILL DIG!!!! Man hinner verkligen med sig själv och sina mål, att få en bebis är så unikt och låt bara tiden ta den tid det ska, all lycka till er!! Vad tänker du göra för utbildning? Tack för din kommentar, SÅ glad för den, kramar!! x Em

Anna Lacoste · 4 years ago
Grattis till ditt beslut, det är stort!!!! Jag hade precis samma dröm, men health coaching i stallet for yoga, jag gjorde det, och öppnar nu ,mot alla odds, mitt eget gym och nutrition center, här i Panama, där jag bor med mina två barn. Allt är möjligt, grattis igen!

Emelie Törling · 4 years ago
Men Anna, hej och wow? det låter som den mest otroliga dröm någonsin ? Jag vill åka dit direkt med min familj? haha.. Kan du skicka länk till ditt ställe? Tack för dina fina ord och peppen blir Såå glad... xx kramar! Em

Lovisa · 4 years ago
Älskar att du börjat blogga mer♥️ Så bra inlägg. Din hy ser magisk ut, kan inte du lägga upp kring din hudvårdsrutin och vilka behandlingar du gjort..microneedling etc. Skulle vara så inspirerande. Kram från lovisa

Emelie Törling · 4 years ago
Hej fina Lovisa! åhhh tack, jo det ska jag verkligen, faktiskt precis just nu tänkte jag!! vad glad jag blir av dina fina ord, KRAMAR xx Em

Jo · 4 years ago
Wow very exciting for you! I’m a yoga teacher amongst other things and the stage fright isn’t too bad after a while, so I’m sure you’ll not be throwing up before class! I love following your page, always inspiring.. good luck with the training!

Emelie Törling · 4 years ago
Hi Jo, thank you so much for your kind words and also the support, I know that we all have to get out of our comfort zones so I´ll probably throw up before the first 50 classes hahaha, but then it might stop... May I ask you what kind of education you did? love xx Em

Marie · 4 years ago
Så kul att du börjat blogga mer! Kan du inte tipsa om vardags och juloutfits? :)

Emelie Törling · 4 years ago
Hej Marie, JO! Gud vad kul!! Det tycker jag verkligen!!

Emelie Törling

Emelie Törling

Emelie is an artist and a mother of 3 daughters, married to Gustaf.
Ex New Yorker and Zurich citizen, she now resides with her family in a house outside of Stockholm.
This blog is your daily dosage of inspiration of interiors, style, family life and everything in between