How to make a dream becoming reality

1 year ago

HOW TO MAKE A DREAM BECOMING REALITY

I have taken the first step towards a dream I´ve had in MANY years. Many things has come in my way and the timing has not been right.

For many of you reading this, it might sound so simple, but for me it´s something so big and I´m so happy and excited and nervous. But I´ve finally taken the first step towards fulfilling a dream.

HOW TO MAKE A DREAM BECOMING REALITY

I´ve enrolled to become a yoga teacher. Starting in January I will finally learn to teach others something that helped me go through my worst times. I will hopefully be able to inspire, help and give away something that can make people mentally stronger, happier and calmer in their daily lives. Yoga has not of course been an escape route when I´ve been feeling bad, it´s something my mind and body obsess of doing because of the energy and feeling of satisfaction it gives me.

So. How to fulfill a dream?

1. Take the first step towards it. If it´s a small one it doesnt matter. I haven´t even started but I have enrolled and that´s a step.

2. Know that amazing beenfits come from putting yourself in incredibly uncomfortable sitiuations. I have NO idea how I will be as a teacher but I know that growth comes if you do the above so I´m up for that. I always have had crazy stage freight, but with my love for the music I had to put myself up there on the stage even if if it meant throwing up and being almost paralyzed sometimes before. No matter how I felt the day before and the seconds before I entered the stage, It was always always always rewarding.

I´m so happy about my decicion and I hope you will join my classes later on.

Love to you

x

Emelie

Hanna · 1 year ago
Åhhh grattis! Är säker på att du kommer bli en helt underbar yogalärare✨

Emelie · 1 year ago
Åh Hanna tack för din pepp! Hoppas du kan ta en klass av mig i framtiden

Sandra · 1 year ago
Åh vad spännande!! Jag har exakt samma dröm och kul att du tagit steget. Ska du göra yoga kursen i Schweiz?? Intensiv eller part time? Kul att följa!

Emelie · 1 year ago
Hej Sandra<3! Ja det är såååå spännande... jag ska göra den i zürich part time för jag vill verkligen implantera det i min vardag istället för att åka iväg! Plus det går inte med mina två små tjejer! Vad hindrar dig från att utbilda dig, letar du efter den du vill göra eller är det något annat? KRAM

Sandra · 1 year ago
Hey Emelie, later perfekt! jag bor i London och har precis fått en liten bebis, bästa som hänt mig i hela mitt liv men det var inte planerat haha så jag skulle gjort yoga utbildningen i år mrn får vänta lite tills jag kan och då blir det en part time också tänkte jag så jag kan balanser att vara mamma och utbildningen. Ska bli spännande att se hur det går för dig lycka till!

Emelie Törling · 1 year ago
hej fina Sandra, är det sant? STOT GRATTIS TILL DIG!!!! Man hinner verkligen med sig själv och sina mål, att få en bebis är så unikt och låt bara tiden ta den tid det ska, all lycka till er!! Vad tänker du göra för utbildning? Tack för din kommentar, SÅ glad för den, kramar!! x Em

Anna Lacoste · 1 year ago
Grattis till ditt beslut, det är stort!!!! Jag hade precis samma dröm, men health coaching i stallet for yoga, jag gjorde det, och öppnar nu ,mot alla odds, mitt eget gym och nutrition center, här i Panama, där jag bor med mina två barn. Allt är möjligt, grattis igen!

Emelie Törling · 1 year ago
Men Anna, hej och wow? det låter som den mest otroliga dröm någonsin ? Jag vill åka dit direkt med min familj? haha.. Kan du skicka länk till ditt ställe? Tack för dina fina ord och peppen blir Såå glad... xx kramar! Em

Lovisa · 1 year ago
Älskar att du börjat blogga mer♥️ Så bra inlägg. Din hy ser magisk ut, kan inte du lägga upp kring din hudvårdsrutin och vilka behandlingar du gjort..microneedling etc. Skulle vara så inspirerande. Kram från lovisa

Emelie Törling · 1 year ago
Hej fina Lovisa! åhhh tack, jo det ska jag verkligen, faktiskt precis just nu tänkte jag!! vad glad jag blir av dina fina ord, KRAMAR xx Em

Jo · 1 year ago
Wow very exciting for you! I’m a yoga teacher amongst other things and the stage fright isn’t too bad after a while, so I’m sure you’ll not be throwing up before class! I love following your page, always inspiring.. good luck with the training!

Emelie Törling · 1 year ago
Hi Jo, thank you so much for your kind words and also the support, I know that we all have to get out of our comfort zones so I´ll probably throw up before the first 50 classes hahaha, but then it might stop... May I ask you what kind of education you did? love xx Em

Marie · 1 year ago
Så kul att du börjat blogga mer! Kan du inte tipsa om vardags och juloutfits? :)

Emelie Törling · 1 year ago
Hej Marie, JO! Gud vad kul!! Det tycker jag verkligen!!

Emelie Törling

Emelie Törling

Mother to daughters Nico Anaïs 4 & Gia Aymeline 1. Married to G. Spiritual / physical health junkie and lover of many things. Singer, artist and the owner and designer behind the boots brand Leontine.