Moving away – again

3 years ago

(find english translation below) Finaste bästa ni, jag har tagit semester, inte bara genom att fysiskt lämna stan, utan jag har faktiskt också tagit en paus så gott det går från the screens. Inte så himla lägligt såklart eftersom jag precis började blogga här igen, men jag tror ni förstår. Jag har följt trenden (den mest vettiga trenden in a loooong time) att vara mer där det händer.
Jag har också ifrågasatt vårt liv på nätet och hur det får oss att må, versus vad vi väljer att skriva om och posta. Men det kapitlet tar jag i ett helt annan inlägg. Nu är jag här iallafall, och jag känner mig glad med mitt beslut om vilket sätt jag vill blogga på nu.<3


Warning: Undefined array key "gif" in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/content-parts/images.php on line 23
MOVING AWAY – AGAIN
Warning: Undefined array key "color" in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/content-parts/images.php on line 43

Först tänkte jag att min plan var att lägga ut massor av bilder från sommaren, vi har haft världens bästa ledighet, kanske den bästa på flera år, o kanske därav att jag också inte ville ta upp datorn under tiden. Förutom att det aldrig är en lugn stund i vare sig hjärnan eller hemma, så tycker jag att när vi fick baby girl nummer två, så planade allt ut i någon slags harmoni. Antingen så är det jag som mår bättre den här gången jag fick barn? Eller så funkar vi som familj så himla bra när vi är fyra. Who knows why exactly, jag är bara superlycklig att det är som det är nu och att den här sommaren har känts lugn, och soft och att jag varit glad där jag befinner mig i mitt liv.


Warning: Undefined array key "gif" in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/content-parts/images.php on line 23
MOVING AWAY – AGAIN
Warning: Undefined array key "color" in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/content-parts/images.php on line 43

Sen skulle jag trots den här glädjen fullkomligt älska att få tips om STRUKTUR och hur man GÖR när man har två barn och försöker styra allt med det utan att missa det viktigaste (kvalitetstid med sin kärlek samt att på något sätt ha både ork, inspiration och plats för att försöka göra något av sitt liv som man känner ger mening! Jag har inte på något sätt hittat ett flow än. Är det någon som har det?


Warning: Undefined array key "gif" in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/content-parts/images.php on line 23
MOVING AWAY – AGAIN

Warning: Undefined array key "gif" in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/content-parts/images.php on line 23
MOVING AWAY – AGAIN

Sen är det ju det här att jag måste berätta att vi ska flytta utomlands igen! Redan om två veckor och jag tycker att det ska bli helt jävla magiskt.

För er som inte följt mig tidigare så har vi bott i USA i ca 5 år, min första dotter Anaïs föddes där, sen kom vi hem til Stockholm och nu har vi varit här i ca 1,5 år men nu flyttar vi till Schweiz. Närmare bestämt en bit utanför Zürich, till ett hus, mitt i naturen med utsikt över berg och sjö och betande kor. I´m not kidding you! Det ska bli världens äventyr.. Kanske är också Schweiz den största motpolen till NYC så vi får se hur det går med att vänja sig, men jag är så pepp på att hajka, på att rida, på att åka skidor, på att upptäcka ett helt nytt land som dessutom ligger så bra så att man kan köra till ex Italien och Frankrike på mindre än tre timmar.

Alla tips  mottages tacksamt! <3

Fick också förfrågningar av er att jag skulle skriva om min graviditet och vad jag åt för tillskott och hur jag tänkte kring hälsa, så det blir min nästa post…

SO much love on ya, (nu kommer det inte ta sex veckor innan nästa post)

Xe

 

Johanna · 3 years ago
Kul att du har bloggat!!! Skriv mer vill följa ditt nya äventyr i schweiz, så spännande! ❤️

Emelie · 3 years ago
Johanna vad kuul att du tycker det!! Kram!!

Anja · 3 years ago
Vad ska ni göra i schewiz?

Emelie · 3 years ago
G har fått ett så spännande jobb där s’och jag kan jobba var som helst ifrån så jag är bara glad att få åka på nytt äventyr ..!

Eve · 3 years ago
Så kul att du bloggat! Blogga mer! <3

Emelie · 3 years ago
Tack Eve glad att du tycker det! Kram!!

Elisa · 3 years ago
So lovely! Keep going with your blog posts.. Good Luck in Switzerland. XX

Emelie · 3 years ago
thank u so much Elisa, sorry for the late reply !! xx Emelie

Emelie Törling

Emelie Törling

Mother to daughters Nico Anaïs 4 & Gia Aymeline 1. Married to G. Spiritual / physical health junkie and lover of many things. Singer, artist and the owner and designer behind the boots brand Leontine.