Damn you´re a good mother

5 years ago

damn you´re a good mother
damn you´re a good mother
damn you´re a good mother

jag fick en  förfrågan av det svenska märket Boob som gör kläder för gravida och ammande, att designa årets “Chari-tee” för dem. De samarbetar med en organisation som heter Every Mother Counts, som är en fantastisk organisation som jobbar för att alla kvinnor i världen ska få en säker graviditet och förlossning. Något som vi tar för givet här i Sverige, men som är så långt ifrån verkligheten runt om i världen.

T-shirten är en amnings tee, men går absolut att använda även om man inte ammar. Oversized,  OEKO-tex och GOTS certifierat och tillverkad av den bästa bomull. Självklart hållbar produktion! För varje såld t-shirt går pengar till Every Mother Counts.

Ni hittar länken till t-shirten här: https://www.boobdesign.se/produkter/gravidtoppar/chari-teewhite-white-m

Jag gjorde även en liten intervju med dem om föräldraskap och lite annat blandat.

https://www.boobdesign.se/inspiration/moms-we-love/emelie-torling

xx

EM

 

 

Molly · 5 years ago
Hej! Älskar att du börjat blogga igen. Det vore intressant att läsa om hur du tycker att det känns att vara tillbaka i Sverige igen efter så många år i NYC. Jag har relativt nyligen flyttat tillbaka till Sverige och stör mig lite på att allt ska vara så perfekt här och att folk är lite stela. Tror det blir flytt utomlands framöver igen...

Emelie Törling · 5 years ago
Alltså Molly, vad GLAD jag blir att du tycker det <3 Jag boede verkligen skriva om att komma tillbaka, det har verkligen varit SÅ tufft och INTE alls vad jag hade tänkt mig.. Jag känner exakt som du! Var har du bott någonstans?

Emelie Törling

Emelie Törling

Emelie is an artist and a mother of 3 daughters, married to Gustaf.
Ex New Yorker and Zurich citizen, she now resides with her family in a house outside of Stockholm.
This blog is your daily dosage of inspiration of interiors, style, family life and everything in between