Damn, you are a good mother

2 years ago

DAMN, YOU ARE A GOOD MOTHER
DAMN, YOU ARE A GOOD MOTHER
DAMN, YOU ARE A GOOD MOTHER

Ok så jag fick SÅ  mycket gensvar både på min insta och här från er angående  min öppenhet kring posttraumatisk stress och förlossningsdepression! Vi är så många som har eller har haft det så oerhört tufft och jag är himla tacksam  att jag också vet att det finns fler därute som går igenom eller tagit sig igenom samma sak… Jag tänker skriva ett inlägg separat om det har jag nu bestämt,  och hur det påverkade mig och hur jag gick tillväga för att få må bra igen.. Varför skrivs det inte mer om det här och pratas mer om det? Det undrar jag verkligen… Men hur som helst så är jag så GLAD att så många av er hörde av er till mig, together women are the strongest force.

I samband med allting så fick jag förfrågan av det svenska märket Boob som gör kläder för gravida och ammande, att designa årets “Chari-tee” för dem. De samarbetar med en organisation som heter Every Mother Counts, som är en fantastisk organisation som jobbar för att alla kvinnor i världen ska få en säker graviditet och förlossning. Något som vi tar för givet här i Sverige, men som är så långt ifrån verkligheten runt om i världen. Jag tackade ja och var jätteglad för att få vara delaktig.

T-shirten är en amnings tee, men går absolut att använda även om man inte ammar!  Jag designade den oversized precis som jag gillar det, bekvämlighet är allt för mig.  Materialet är självklart OEKO-tex och GOTS certifierat och tillverkad av den bästa och mjukaste bomullen. Självklart är det hållbar produktion! För varje såld t-shirt går pengar till Every Mother Counts.

Ni hittar länken till t-shirten här: https://www.boobdesign.se/produkter/gravidtoppar/chari-teewhite-white-m

Jag gjorde även en liten intervju med dem om föräldraskap och lite annat blandat.

https://www.boobdesign.se/inspiration/moms-we-love/emelie-torling

Love to u

xx

EM

 

 

Molly · 2 years ago
Hej! Älskar att du börjat blogga igen. Det vore intressant att läsa om hur du tycker att det känns att vara tillbaka i Sverige igen efter så många år i NYC. Jag har relativt nyligen flyttat tillbaka till Sverige och stör mig lite på att allt ska vara så perfekt här och att folk är lite stela. Tror det blir flytt utomlands framöver igen...

Emelie Törling · 2 years ago
Alltså Molly, vad GLAD jag blir att du tycker det <3 Jag boede verkligen skriva om att komma tillbaka, det har verkligen varit SÅ tufft och INTE alls vad jag hade tänkt mig.. Jag känner exakt som du! Var har du bott någonstans?

Emelie Törling

Emelie Törling

Mother to daughters Nico Anaïs 4 & Gia Aymeline 1. Married to G. Spiritual / physical health junkie and lover of many things. Singer, artist and the owner and designer behind the boots brand Leontine.