Tut tut här kommer tåget.

6 months ago

Jag älskar att börja ett inlägg utan att överhuvudtaget ha en aning om vad det ska handla om! Hela världen ligger framför mina fingrar, och precis som hela världen ligger framför en 19-åring, som precis tagit studentens, fötter. Och hur dessa oanvända fötter tar nervösa kliv upp för trappan till tåget som ska föra honom till Köpenhamn, för att där sen välja nästa tåg som ska ta honom ut i världen, men där inget egentligen är bestämt förutom att de sparade pengarna bör räcka i cirka tre månader.

Så jaha, var ska vi stanna det här tåget tro?

Vi är kvar i Torekov ett tag till. Få se när vi åker tillbaka till New York, men jag kan säga att jag inte är så sugen. Var längesedan jag var i Sverige vid den här tiden på året, riktigt myser när det börjar mörkna klockan 18.45 när jag cyklar till ICA för att köpa hushållsost och tamponger.

Vad har hänt mer då de här senaste månaderna? Barnen växer så det knakar. Alla i familjen har fyllt år förutom Jack och Johan. Tänk att nu har jag en 7,5 åring, en 6-åring, en 4-åring och en 2-åring. Så sjukt. När jag började blogga hade jag Jack och Harriet och Max låg i magen. Och så har jag har fyllt 36. Jag växer ju inte längre men desto mer knakar jag. Tänk när man var den där tågluffande 19-åringen, (vilket jag ifs aldrig var) men hur gammal man tyckte att 30+ åldrar lät? Men jag gillar det.

Eftersom jag inte har bloggat på så länge så har jag typ inga bilder jag kan visa märker jag nu när jag scrollar genom mobilen. Alltså jag tar ju kort fortfarande, men jag tror inte ni vill se dom. Väldigt mycket vardag. En bild när jag försöker fånga hur mycket det regnade här om dagen, och ett par stycken på Harriets hår efter att jag gjort en fläta som hon ville se. En ensam blomma som var fin. Väldigt mycket barn ståendes på soffbordet sjungandes Shallow omringade av mobilladdare, en strumpa, smulor från något de åt igår, och någon leksaksbil som saknar ett hjul. Och jag vet inte, sånna bilder kanske ni har nog av själva?

Hm… det här tåget kom bara till Södertälje innan det fick tas ur trafik efter massa förseningar, men nu är vi åtminstone på väg någonstans.

 

Tut Tut här kommer tåget.

Hej så länge från pizza-tofsen drottning. 

LolloB · 6 months ago
Underbart med ett nytt inlägg. Älskar det du skriver❤️

Julia · 6 months ago
Härligt att du är tillbaka, har saknat dina texter.

Elin Renck · 6 months ago
Tack! Har saknat att skriva också ❤️

Annika · 6 months ago
Hahaha! Jag som tyckte att mina 35-åriga svägerskor var så mogna och något damiga när jag själv var 25 år... Här står jag som 36-åring och känner mig som en vilsen 19-åring som väntar på att få upptäcka världen. Det tåget var visst inställt i år. Jag nöjer mig med Skåne jag med (och mammatofsen...‍♀️), men låtsas att jag är i Paris ikväll i alla fall...

Elin Renck · 6 months ago
Haha... Vet inte om jag skulle skratta eller gråta om någon 19-åring beskrev mig som "damig". Men ganska fint ändå? Med mammatofs kommer man långt med nästa tåg ❤️

Annika · 6 months ago
Gött att mammatofsemojin blev en venussymbol... Vi är powerkvinnor!

Anna · 6 months ago
Tog du tåget från Köpenhamn tycker jag att du kommit långt om du kom till Södertälje! Otroligt mysigt att läsa dina texter igen =). Hoppas på många stopp framöver (och inom kort).

Elin Renck · 6 months ago
Tut Tut, det kommer mera ❤️

Mikaela · 6 months ago
Ren lyx att få åka till Södertälje läsandes dig ❤️

Elin Renck · 6 months ago
❤️❤️❤️ Tack!

Christine's Stories · 6 months ago
Jag fyller 36 år om några veckor och är ungefär lika förvirrad nu som när jag var 19. Fast kanske mer mogen och trygg i mig själv, hoppas jag. Vet dock fortfarande inte vad fasen jag ska bli när jag blir stor eller var jag vill bo. Vissa dagar orkar jag knappt vara vuxen men det får väl vara så antar jag. Kul att läsa en uppdatering från dig. Saknar dem!

Elin Renck · 6 months ago
jo, så kommer det nog alltid att vara när man är vuxen. ❤️

Viggenpiloten · 6 months ago
Elin! U r back, underbart! Visst är det underbart att kunna fokusera 100% på familjen och att ladda batterierna trots mörker, regn och starka vindar. Finns något härligt i alla årstider och framförallt när havet finns så nära som det är i Torekov. Snart kommer första höststormen men förhoppningsvis överlever ni den med....ja kanske älskar ni den ;-) Jag vill läsa mer om ert husprojekt och hur dina padelfärdigheter har utvecklats den senaste tiden. Hur är det att bo i Torekov off-season? Brukar vara där på sommaren och känner alltid en stark längtan tillbaka när vi åker hem. Hur som helst, glöm inte att den där tågresan alltid finns kvar och inget är för sent! Mer Elin-Renck-bloggande åt folket!

Malin · 6 months ago
Nyfiken, hur gör ni med skolan? (väldigt avis då det inte blev Sverige/Torekov för oss nu i sommar)

Kristina · 6 months ago
Som du skriver, hoppas att du en dag skriver en bok. Dina ord och meningar och livsbeskrivelser får en bara att vilja läsa mer. Väldigt ovanligt i en blogg att man tänker men gud; hennes bok vill jag ju läsa! Det kanske inte är något du strävar efter men vill bara säga vad duktig du är! Kram <3