The Way We Play

Ja vad ska man säga…

7 months ago

Oj, oj nu brinner fingrarna över tangenterna, så snabbt ska jag skriva detta. Så mycket jag vill berätta men har bara tiden att säga hej en snabbis, sen måste jag tvångssova nu när barnen lagt sig i tid.

Men i korta drag så bestämde jag mig ju för att ta barnen och min mamma till Mallis en vecka. Och ja… jag vete fan vad jag tänkte med. Det har varit kaos och jag på riktigt gråtit mig till sömns vissa nätter, och på ett dåligt wifi letat biljetter hem.

Ska berätta mer sen…

 

e.renck

 

Ja vad ska man säga…

Gör sig i ordning en hel förmiddag känns det som, när man ska ner till poolen. För att sen lasta åsnan upp igen för att någon är hungrig, kall, trött, bajsnödig osv…

Ja vad ska man säga…

Harpan 

Ja vad ska man säga…
Ja vad ska man säga…
Ja vad ska man säga…

Vecka 31. Stackars bebis med allt detta stresspåslag. För övrigt täckt härligheterna i en ny bikini… som man inte får bada i? Hur tänkte ni då Missoni?

Ja vad ska man säga…

Typ dag 2 och jag tycker man ser på hela utstrålningen hur trött jag är.

7 Replies to “Ja vad ska man säga…”

 1. Hanna says:

  Nämen stackars dig! Men det blir bättre! Jag lovar!

 2. Sanna says:

  Kära du! Du skriver i alla fall fortfarande fint fast du är stressad och trött… SKRIV och VILA. Ta mer hjälp. Och det kommer att bli bättre. Annorlunda också. Du är fin. Barnen ser fina och bra ut. Varma kramar!!

 3. C says:

  Usch, vad har hänt? 🙁

 4. Bea Hellman says:

  <3 du är POWER! glöm inte det!

 5. Åsa says:

  Vi känner inte varandra. Men jag är också mamma. Så jag vill ge dig en stor kram!

 6. Katherine says:

  Det ordnar sig. This too shall pass..

 7. Sofia says:

  Yes, detta jobbiga går över och man kommer ihåg det bra. Lider med dig. Du är super bra!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Elin Renck

Bor i New York, gift med Johan och vi har fyra barn, Jack 5, Harriet 4, Max 2, och nyfödda Bruno.