Vecka 20

4 years ago

Så nu är jag redan i vecka 20 med denna lilla klump. Ibland är magen enorm och i bland syns det knappt. Allt är lugnt tror jag, ska till läkaren idag och till rutin ultraljudet på fredag.

Enda som jag känner som är lite obehagligt är att i “sid-göttet” på höfterna, så gör det så jäkla ont i huden. Eller inte riktigt i huden utan mer djupt inuti fettvävnaden. Vet inte om det är att jag håller på att få bristningar. Men jag tror att jag hade så i de andra graviditeterna också, men fick inga bristningar då. Men kan inte minnas att det gjorde så här ont. Jag tänker att det inte är hela världen om jag får bristningar, ingen som ska titta på dem liksom. Men jag kommer nog inte hoppa av glädje om de dyker upp, just för att jag “klarade” mig under de andra tre graviditeterna.

Däremot har jag ifrån ungdomens glada hormonella bergochdalbana bristningar på rumpa och på knäna faktiskt. Men är inget jag tänker på. Gud, jag var så  smal i högstadiet. Såg ut som en klubba, en pinne med stort huvud. Sen small det till litegrann i början av gymnasiet med rumpa och brön, och knän tydligen. Kommer ihåg att jag började köpa HM:s bh-ar med C-kupa, ni vet de där svarta och vita för 79 kr, och kände mig jäkligt vampig.

Vecka 20

Igår letade jag fram lite bebiskläder från källaren som jag ska ta med till Vilnius. Tanken är väl att jag inte ska släpa med allt för mycket, får ju köpa några bodys sånt där, men vissa kläder betyder ju så mycket. Kläder som alla tre haft till exempel. Sen att det kanske är missfärgade, söndertvättade Lindex-bodysar med lite gula fläckar på ryggen spelar ju inte roll när jag vet att det var en sån som Jack åkte hem i från BB. Och eftersom jag är så sentimental och verkligen inte kan slänga nånting så släpade jag upp en IKEA-kasse full med barnkläder som jag vill pula ner i nån resväska. Vi får se hur det får plats.

Vecka 20

Hjärtdress från HM och en fancy pancy body från Makié som vi fått i present. 

Sara · 4 years ago
Så fin!!

Nina · 4 years ago
Hejja!