Hej hej

3 years ago

Gud vad skönt att läsa era kommentarer om Vilnius! Nu längtar jag dit. Och liksom längtar tills allt är klart, all packning, alla flygplansresor, att bara få bli installerade i Vilnius och att jetlagen går över snabbt. Men nu kör vi en tugga av elefanten i taget, så kommer det gå så bra så. Jag hatar verkligen att packa för så lång tid, men jag ska försöka att inte vänta till sista dagen. Vore så skönt att slippa den där stressen som man får när man kvällen innan avresa upptäcker att dragkedjan på väskan är sönder.

Den här veckan har barnen vårlov. Vi har det mysigt, men det känns inte som jag hinner så mycket annat än play dates, kalas, skoldisco, museum osv. Det är bara onsdagkväll och jag är redan helt slut, tror barnen är det också. Fan, borde bara låta dem springa omkring i huset med hemmabyxor och Ipad, tror nästan att det skulle de själva välja om de fick. Men jag har märkt en förändring här hemma faktiskt. Jag ska inte säga att saker är lätt, gravid med tre barn ni vet, men det har blivit lättare. Jack fyller fem om några dagar och det funkar liksom att resonera med honom på ett helt annat sätt. Allt behöver inte längre vara en konflikt, vilket det säkert inte var förr heller men det kändes fasiken som det. Han kan hjälpa till med Harpan och Max, eller snarare förenklar saker med Harpan och Max, delar med sig, hämtar nappar, följer med när Harpan inte vill gå till övervåningen själv och typ plockar undan leken på första tillsägelsen. Allt detta gör det så mycket lättare och roligare att hitta på saker nu på lovet. Min lilla plutt Jack.

Åh jag vet inte hur jag ska fortsätta detta inlägg. Är så trött i huvudet. Ville så gärna uppdatera bloggen för det är så jäkla lätt att komma ur fas om jag väntar för länge. Samtidigt undrar jag det här med kvalité eller kvantitet. Att det kanske kan få vara värt att det dröjer med uppdatering när innehållet annars bara är ordbajs?

Aja, jag bajsar på ändå. Går igenom mina bilder på mobilen för att se om det kan leda till något sköj:

Hej Hej

Vi har till exempel kört Alla hjärtans dag-dejt. Vi var inte det enda paret på stan.

Hej Hej

Körde Nobu. Jag gick all in på allt som friterat.

Hej Hej

– hej hej kolla på mig…

Hej Hej

Blev överraskad med ett lite längre halsband, som liksom ska hänga och dingla mellan bröna och läckra sig. Men ska nog vänta lite tills dessa välmående gravidbrön har lugnat ner sig lite. Annars blir det för mycket av det goda. Men gillar 90-tals stilen att ha det utanför tröjan. 

Vad har vi sen då på kamerarullen?

Hej Hej

Köpte nya skor. 

Hej Hej

Till Harpan och Max också. Och till Jack, men råkade storlekssnåla så de var alldeles för stora.

Hej Hej

Sponsrade av Nike? Nehe… Här blir man inte sponsrad av något tyvärr. 

Hej Hej

Min bebis.

Okej, något mer eller är det dags att ge upp och gå och lägga sig? Nä, inte ännu va, kommer bara ligga och skrolla instagram ändå så kan lika gärna fortsätta.

Hej Hej

I lördagskväll såg det ut så här.

Hej Hej

I dag sprang barn med bara ben i 22 graders sommarvärme. Vill trösta och krama jorden. *Andas i en påse*

Hej Hej

En riktigt bra kvalitetsbild va?  

Hej Hej

Som sagt, två välmående grönskande blomknoppar som vecklar ut sig mot vårsolen, och en gravidmage i vecka 19.

Okej, sov så gott eller godmorgon, vart i världen ni än befinner er.

My · 3 years ago
Så fint du delar med dig av din vardag. Det är alltid lika kul att läsa dina inlägg. Så underbart med tre barn och snart fyra. Jag har två men hoppas på fler! Kram my

Elin Renck · 3 years ago
Vad kul att du läser, blir så glad! =) kram

Christine's Stories · 3 years ago
Jag gillar när du uppdaterar ofta och tycker alltid det är någon slags kvalitet på inläggen. Din blogg är en av få bloggar som jag läser regelbundet just för att det liksom är så genuint och okonstlat. Så kör på i den takt du vill och känner för. Ha en riktigt fin dag! (är väldigt avundsjuk på de där 20 graderna)

Elin Renck · 3 years ago
Tack snälla Christine! ❤

Emma · 3 years ago
Hej! Stort grattis till bebis nummer fyra, så mäktigt ju! Själv känner jag mig nervös inför att försöka skaffa ett andra barn, men att se någon som bemästrar tre och snart fyra, ger ju en dos självförtroende. Så tack för det! Till något helt annat: läppfärgen på några av bilderna ovan är ju helt perfekt, hur skaffar jag en sådan? Kram och lycka till i Vilnius.

Elin Renck · 3 years ago
Tack snälla! Ja fyra barn blir intressant, men härligt. Kör på ed tvåan om ni kan tycker jag =) Jag tror att jag har MAC i färgen retro matte Ruby Woo, eller så har jag Chanels Carmen. De är de två jag brukar hoppa mellan, men är 99 % säker att det är MAC. kram

Anna · 3 years ago
Åå vad fint med magen i solen!❤ (och blomknopparna också förstås)

Anna · 3 years ago
Mer ordbajs! Du är rolig och smart och du skriver så himla trevligt och underhållande. Det är nästan de bästa inläggen, när du bara skriver!

Elin Renck · 3 years ago
Tack tack! Ska ordbajsa på då =)

Emma · 3 years ago
Spontana känslor: 1) Kör! Skriv! Älskar texterna du producerar oavsett". 2) F-an-t-a-s-t-i-s-k läppfärg!

Elin Renck · 3 years ago
1) TACK! 2) jag tror jag hade läppstift från MAC i färgen Retro Matte Ruby Woo. den kvällen. =)

britta · 3 years ago
Ni gör så klokt i att vara på samma plats! Det kommer att svetsa samman barnen och det kommer att bli ett äventyr! Och ni får vara tillsammans! Hälsningar från en som gjort exakt samma val i exakt samma fas i livet. Och det var det bästa vi gjort. Fortsätt din fina personliga, smarta blogg!

Elin Renck · 3 years ago
Vad skönt att höra, lugnar mig jättemycket. Tack =)

Charlotte · 3 years ago
Ah vilket fint halsband! Vart ar det ifran?

Frida · 3 years ago
Haha! Din blogg är så kul. Har nog aldrig kommenterat men läser med stor behållning.