The Way We Play

Amerikabrevet

11 months ago

Åh det har tagit så långtid att skriva det här inlägget. Ett ord i taget sen har jag tagit en kaffepaus, gjort lite benböj eller sökt över hela internet efter den perfekta gröna kjolen (som inte verkar finnas btw?). Känns nästan som när jag formulerade sms till de där killarna, som jag verkligen bara visste antingen skulle börja eller sluta gilla mig huruvida smileyn var rätt eller fel placerad.

Men… på fredag släpper jag och mina två kompisar Ally och Fanny vårt första avsnitt av podden Amerikabrevet!

Amerikabrevet
Amerikabrevet
Amerikabrevet
Amerikabrevet
Amerikabrevet

Jag, Fanny & Ally

Det blir som en hälsning hem till Sverige från oss Kristinor från Duvemåla som utvandrat. Hoppas ni vill lyssna!

Följ oss gärna på instagram Amerikabrevet.

10 Replies to “Amerikabrevet”

 1. Ninni says:

  Åh, vad roligt! Det ser jag fram emot! Jag älskar att lyssna på poddar och det ska bli jätteroligt att få lyssna på dig och dina vänner. Stoort lycka till med poddandet!

  1. Elin Renck says:

   Tack snälla! Jag är jättenervös för att släppa avsnittet. Jag hatar att prata inför folk så det är intressant att jag utsätter mig för detta, haha.

 2. Gud så kul! Klart att jag vill lyssna!

  1. Elin Renck says:

   Så sjukt nervöst…

 3. åsa says:

  Lova att inte vara kvinnor som försöker vara män då! Jag har försökt lyssna på några roddar som görs av enbart kvinnor men det går inte. Det känns som om tjejer tror att bara man skrika könsord och skrattar okontrollerat blir det en podd. Alex och Zigge är fortfarande outstanding.

  1. Elin Renck says:

   Jag fattar lite vad du menar, jag har också svårt för okontrollerat skratt. Man blir typ sur för att man sitter ju faktiskt inte där med dem. Men att sigge och Alex är grymma förstår jag, de har gjort över 300 avsnitt.

 4. Susanna says:

  Åh hva kul, skal ladde ned episoden til morgendagens flytur:) Navnet var jo genialt!

  1. Elin Renck says:

   Vad kul, och kul att du gillar namnet =)

 5. Ulrika says:

  Spännande! Ser fram emot att lyssna!

  1. Elin Renck says:

   ❤ Hoppas du gillar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Elin Renck

Bor i New York, gift med Johan och vi har fyra barn, Jack 5, Harriet 4, Max 2, och nyfödda Bruno.