The Way We Play

Nap time

12 months ago

Ni vet när man egentligen behöver sanera ett kök efter morgonens frukostkladd (okej jag erkänner; lite från gårdagens middag också) men kladdet liksom bara förökar sig för att man var tvungen att göra lunch till en bebis också? Och när man borde dammsuga upp toalettpappers-tussar som ligger i hela vardagsrummet för att Harpan ville leka att det snöade, precis som i Frost. Är det helt fel då att istället gå och lägga sig mitt på dagen tillsammans med Max när hon sover middag?

Ja kanske. Men stäm mig då. Johan har bara varit borta sedan i lördags och det märks direkt. Jag hinner liksom aldrig i kapp känns det som. För att kunna plocka ur och i diskmaskinen så får Max gå loss i tupperware-skåpet, och det blir en never ending story. Ja, ni som vet, ni vet.

Men hur kan man inte somna när man ligger bredvid det här:

Nap time

När den lilla kroppen gosar in sig som en fysisk pusselbit som jag saknar… Och när hon trampar med sina fötter och nyper sina tår i min tre-täta-graviditeters hud på magen, då får huset se ut som fan.

Nap time
Nap time
Nap time

3 Replies to “Nap time”

 1. Anna says:

  100 % rätt! Hoppas man får tjuvsova lite ibland på dagen även när barnen är äldre….det gör jag så fort tillfälle bjuds & det är det bästa som finns.
  Ax

 2. Sofia says:

  Helt rätt! Så gött det är att SLÄPPA måsten och UNNA sig en mysvila med det finaste man har.

 3. Ja när de ler eller skrattar så är de små monstren oemotståndliga. Emot vår egen vilja!
  Och äh, skjut på det ba’. Jag bodde i pyjamas hela förra helgen, struntade i att duscha och lät diskberget växa. Överlevde ändå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Elin Renck

Bor i New York, gift med Johan och vi har fyra barn, Jack 5, Harriet 4, Max 2, och nyfödda Bruno.