Midsommar

7 years ago

What’s cooking good looking?!

Idag åkte jag med barnen själv till Fjärilshuset. Jag har typ träningsvärk i kroppen och tålamodet, men jäklar vad roliga de är att hänga med när allt flyter. Och då menar jag när de har sovit bra, man kommer iväg i tid på morgonen, man lyckas balansera en jämn blodsockernivå, och när man inte skäms för att sjunga Disney-sånger högt och tydligt på bussen.

Direkt när vi klev innanför dörrarna frågade jag mig själv vad fasiken jag tänkte på, båda barnen är ju livrädda för flygande insekter. Men det gick bra ändå.

 

Midsommar
Midsommar
Midsommar

Det kanske blir tråkigt att läsa dessa sammanfattningsinlägg, men jag som så många andra känner doften av semestern. Jag orkar inte riktigt tänkta djupt eller viktigt just nu. Men med sömn, solkräms-kladdiga barn och en lös och ledig man kommer inspirationen flyga snart.

 

Midsommar

Ser ni vad det står?

H R J E T

Skrivet av Jack. Syskonkärlek. Ibland så.

Förra veckan var jag på ett tjejmingel hos Cissi Wallin, trevligt, inspirerande och såklart lite skrämmande.

Midsommar
Midsommar
Midsommar

Annars försöker vi mjölka det mesta ur Stockholm och barnvakter innan vi åker till Skåne. Vi var tex på Adam & Albin och käkade middag och jäklar va bra det var. Svingod mat, lite för mycket skumpa blandat med pms dock, men som slutade med grovhångel i Lilla Baren på Riche, som på den gamla goda tiden.

Midsommar

Jag troooor att Johan gör lite narr av mina selfie-miner, men är inte säker…  

Midsommar
Midsommar

Okej, kl är 23.58, Johan är i London, och det ser ut som fan här hemma så jag säger väl godnatt nu.

Fast just det, jag döpte ju inlägget till Midsommar. Men inte så mycket att säga om det förutom det var familj, vänner, barn och allt som hör midsommar till. Förutom urinvägsinfektion.

Midsommar

Dagen efter åt vi en lugn, tyst och avslappnad familjelunch på Sturehov. Eller vad säger ni alla andra gäster som var där?

Midsommar

Over and out. 

Malin Selin · 7 years ago
Hej Elin, Tänkte fråga dig då jag läste i senast Elle att du lyssnar på ljudböcker/bok om Barns självkänsla. Har du någon o rekomendera. Ps. Oavsett Foton som txt i din blog så e den lika inspirerande.

Elin Renck · 7 years ago
Åh förlåt för att jag var så seg på att svara. Jag lyssnade på en som heter "Med känsla för barns självkänsla" av Petra Krantz Lindgren. En annan heter Fem gånger mer kärlek av Martin Forster. Vissa saker är ju så självklara men ibland behöver man liksom bara höra det.

J · 7 years ago
Var har du köpt din snygga topp med plisserade ärmar du bär under den blommiga jackan?

Elin Renck · 7 years ago
Förlåt för världens senaste svar! Den är från Margiela.

Christine's Stories · 7 years ago
Haha, jag älskar dessa inlägg! Skrattade högt åt det där med pms blandad med skumpa + grovhångel. Been there done that. För övrigt så ska man inte skämmas för att sjunga Disney-låtar på bussen. Om jag kan göra det utan ungar så är du nog safe. Lycka till sista dagarna innan semesterlunket. Nästan framme.

Elin Renck · 7 years ago
åh jag älskar när du kommenterar, blir så glad. Hoppas du har det bra och njuter av Malmö-sommar!

Sara · 7 years ago
Grovhångel i en bar..reallly?

Eva Reinerus Annerstedt · 7 years ago
För mig var det höjdpunkten att ni (läs DU) var där, haha!! Hade nyss landat från Sydney och hade missat hela midsommar och crave-ade SILL.. Jag följer ju dig och det är en njutning att läsa för du får alltid ner din känsla på print! Det är inte en självklarhet. Jag till och med läser upp vissa grejer du skriver för min man för jag tycker du är så rolig. Skulle sagt det till dig där och då men ville inte störa ;) Ha en fortsatt skön sommar!! (ps vi har nåt gemensamt, jag är också op-ssk) KRAM

Elin Renck · 7 years ago
haha, men vad roligt att du faktiskt var där! Och vad fint skrivet! High five till oss op-syrror, tycker att vi är grymma, Eller det var ifs jäkligt längesen jag jobbade, men jag var iallfall grym då. Vet dock inte hur det skulle vara att kliva in i en op-sal nu. Skulle typ råka osterila direkt eller kliva in på en plastik utan hjälm, hehe. Jobbar du i Sydney??

Anna · 7 years ago
Älskar din blogg, du är sååå rolig! Beundrar dig som roddar småbarnslivet ensam så mycket. Du verkar vara en grym morsa. Keep up the good blogin'. Kram från Dalarna

Elin Renck · 7 years ago
Gud vad gulligt av dig, så fint att säga att någon verkar vara en grym morsa, eftersom jag konstant har dåligt samvete för allting. Så tack, det värmer... =)

Micaela · 7 years ago
Jag tycker du är härlig, ville bara att du skulle veta det!

Elin Renck · 7 years ago
Vad snällt skrivet, vad glad jag blev. =) Tack