Stay at home mum

5 years ago

Så vad gör man en fredag när man är mammaledig och vill känna lite fredagsfeeling? Jo, man kör en playdate med barn, sushi och mimosa. Ni anar inte vilka planer som kan smidas när 4 st New York-mammor balanserar pipmuggar och champagneglas, och slår sina klocka huvuden ihop.

 
I torsdags så var jag och Johan och käkade på Megu, ett hippt ställe med japansk mat och servitörer som sitter  på huk och är  lite tjena tjena. Men det var  ett roligt ställe där jag sittdansade  till den höga musiken, men tänker nog att man ska nog snarare gå dit med tjejpolare än sin man på dejt.


Vad mer? Jo,  hur går det med det här nyårslöftet med att känna sig vardagsfin kanske ni undrar?

Nja, det går väl så där. Så här såg jag ut i fredags. Hittade tröjan på en ganska rolig butik här i Park Slope och tänkte att den kunde ju vara lite annorlunda mot de svarta jag alltid bär. Plus att jag är så trött på att alltid ha stretchbrallor med högmidja så jag provade att ha kjol. Så här i efterhand när jag ser bilderna så trivdes jag nog inte så bra i den här outfitten. Kände mig lite utklädd, men det kanske är en vanesak. Jaja.. på’t igen ba.

instagram e.renck