Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
REDRUM | January 30, 2017 | The Way We Play

Redrum

6 years ago

Tänk om man själv hade fått ha ett lekrum när man var liten? Alltså ett rum bara för lek. Det blev ju i för sig folk av mig ändå, även om jag inte hade det och istället fick dela rum med min syrra MEN som jag däremot lyckades övertala att städa min halva av rummet för 50 öre. Hehe, sjukt nöjd än i dag.

Men i alla fall. Jag är så glad att vi faktiskt har plats i huset att kunna ge våra barn ett lekrum. Vi ville försöka skapa en stämning i där inne som inte bara ska vara mysig, men även fantasieggande och kanske lite mystisk.


Find the baby!

Vi byggde en läshörna, som fungerar utmärkt som en Mamma ska bara vila ögonen en sekund medan ni leker tyst och själva-madrass en lördagmorgon kl 06.42.

Tapet med en Rousseau-målning.

 

Barnen börjar faktiskt kunna leka där några kortare perioder själva, utan att de slår ihjäl varandra, och det måste man ju säga är ett roligt framsteg så här i småbarnsåren.

instagram e.renck