Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
The island | July 29, 2016 | The Way We Play

The island

6 years ago

Det kanske räcker med bilder på barn i strandkanten och solnedgången nu? Men det är typ det enda vi gör som sagt. Det är ju förstås bara jag som tycker att de är världens gulligaste små badbarn och älskar att ta kort på dem. I andras ögon är det två små snoriga, högljudda, solkrämsflottiga barn, där ena har en blöja så mättad så den hänger ner som ett pungbråck. Är det ens kul att se bilder på andras barn, eller är det som att typ lyssna på någons annans dröm?

Jag kan och i för sig tycka att det är kul att se bilder, speciellt när man har följt någon blogg innan personen blev gravid och sen få följa med hela graviditeten och när barnet blir en liten person. Men om det inte är kul så kan jag lugna er med att vädret kommer återgå till det normala, 19 grader, blåst och det ska regna de närmsta dagarna.

De här bilderna har min man Johan tagit, och dem vill jag verkligen visa för jag tycker de är så fina, lite kalla och råa. Han har lyckats fånga stämningen som vi hade den eftermiddagen ute på ön.

instagram e.renck