Helt osorterad oktober

8 months ago

Månaden som flög förbi?

Helt osorterad oktober
Helt osorterad oktober
Helt osorterad oktober

Oktober började starkt med rens och höst på kontoret. Älskar att dona fixa torka pyssla och jag har så mycket fina nya gamla saker till salu nu, och samlar till olika kommande jobb så jag bokstavligen vadar fram i mitt lilla kontor pga kul fynd som står staplade här och var.

Helt osorterad oktober
Helt osorterad oktober
Helt osorterad oktober
Helt osorterad oktober

Dusty är tillbaka med egen butik i stan, detta firades såklart!
Edin och Lina dvs min syrra och svåger är SÅ JÄVLA DUKTIGA och jag är så stolt. Känna mysigt och tryggt att ha en del av dom tillbaka i Stockholm även om jag önskade att det var just hela familjen med!

Aldrig har så mycket tuffa hippa unga personer och sen då jag och min pappa varit i en så fullsmockad lokal tror jag.
Jag och mitt sällskap tog selfies i åtråvärda speglar, korrekt.
Jag, Josephine och Caroline tog drink innan på kontoret som jag hyr just av Josephine och hennes kompanjon Lisa.
Vi inledde kvällen starkt med tarot, tårar, Pet nat och skratt.

Helt osorterad oktober

Jisses så tacksam jag är för mina kloka och så olika vänner. Alla lär mig nått nytt dagligen det är coolt.

Helt osorterad oktober
Helt osorterad oktober
Helt osorterad oktober
Helt osorterad oktober

Pojken som gjorde mig till mamma fyllde 9. Stort och härligt, vi hittade så jäkla mycket bra presenter second hand och det glädjer ju mig nåt enormt.
Med tid och tålamod kan man ju hitta fasiken allt, och det kändes lite mer okej att få skämma bort med lite mer paket än vanligt då 9/10 var just begagnade.
Ps bästa grejen för lyxig frulle hemma om man inte är en bagare? Köp obakade croissanter från mataffären och grädda hemma på morgonen.
Doft och smak-succé.

Helt osorterad oktober

Det vankades sen maskerad-middag med oklart tema, men ovan bild förekom i slingan och sedan tolkades det lite hursom?

Helt osorterad oktober
Helt osorterad oktober
Helt osorterad oktober

Hittade min outfit hemma i min otroligt o-sobra garderob.
Knasig väst köpt i Köpenhamn på loppis, krona från Urban outfitters som jag köpte tre dagar efter Magnus friade (2019…) och smycken från typ ålder 14 till idag.

Plockade nån skjorta och scarf till Magnus samma dag på Karlaplan Loppis, Harry hade kvar en hatt från High chaparall. Ah du hajar.

Helt osorterad oktober
Helt osorterad oktober
Helt osorterad oktober
Helt osorterad oktober
Helt osorterad oktober
Helt osorterad oktober
Helt osorterad oktober
Helt osorterad oktober
Helt osorterad oktober
Helt osorterad oktober

Tolkningen var fri så att säga!

Helt osorterad oktober
Helt osorterad oktober

Men Frida Kahlo dukade upp och hennes kriminella man serverade margaritas…

Helt osorterad oktober
Helt osorterad oktober

Sen då? Ja allt är inte bara som på internet nej nej.
Vad vore hösten utan vabb och sjuka barn?
Vi hade dubbel otur och båda pojkarna hamnade på akuten. En med dropp i 14h och en envis bakteri i magen.

Helt osorterad oktober
Helt osorterad oktober

Den andra inlagd i 5 dygn på grund av ovanlig infektion i njurarna?
Vården i Sverige är helt otrolig, jag är så ödmjuk och tacksam att jag i grund har friska barn och att vi kunde få så fin hjälp så snabbt.

Med allt skit som pågår i världen nu och egentligen alltid även om det nu är närmare och vi kanske ser det oftare, kan ta till oss det lättare på något sjukt sätt, så är det ännu viktigare att stanna upp och förstå hur bra vi har det.
Som ni förstår skulle jag kunna fortsätta i all evighet men jag vet att ni vet, men visst kan vi påminna varandra?

Helt osorterad oktober
Helt osorterad oktober
Helt osorterad oktober
Helt osorterad oktober

Så efter denna soppa så var det återhämtning som stod på agendan.
Vila hemma, tända brasa, antibiotika, äta slarviga charkisar på landet, ta tempen, loppis, kanske åka på extrakontroll och sen nån till loppis när energin kom tillbaka. Ett höstlov som inte blev som man hade tänkt men vad gör det när man får sitta tillsammans i ett varmt tryggt hem och ro om varann?

Ps. Visst kollar ni mitt insta ibland om ni tex vill köpa väl utvalda julklappar second hand? Eller behöver nåt att ge bort på kalaset eller mest bara vill komma och hänga nån av alla mysiga casual Thursdays som jag och Midnatt kör? Hoppas det

Helt osorterad oktober

Jag i mitt hoarder-paradis.

Xx

Frida

Josephine · 8 months ago
♥️

Days like this

Days like this

“Vad är nu detta tänker ni? Varför är dom två helt plötsligt? Jo men det är nämligen så pass kul nu, att jag (Frida) flyttar in och delar bloggen med min syster Lina!
Kanske världens bästa idé tex?! Mallis och Stockholm, loppisar, recept, rutiga kuddar, cowboyhattar sa jag snacks?”

Lina, inredare och set designer och delägare till www.dustydeco.com med min man Edin som jag har Lola 7 år och Max 4 år ihop med. Bor på Mallorca och älskar att loppisfynda, vara vid havet, läsa, skriva och mest av allt att lägga oliver i vackra skålar, chark på vackra skärbrädor och hälla iskall cava i tunna glas och bjuda vänner på kalas hemma i trädgården.

mail: [email protected] instgram: linakjellvertzinterior

Frida, Säljer Second hand på insta, dukar bord! Är set designer och PR-person, får man plocka alla russin ur kakan så gör man väl det? Bor med mina pojkar Harry, 7 och Henry 2 och min snubbe Magnus invid tessinparken på gärdet, i Stockholm

mail: [email protected]

instagram: fridasfinds