Men hej!!

1 year ago

Okej ett, jag måste bli bättre på att uppdatera ju!
Har du nåt speci som du vill att jag ska skriva om så plz skriv det! Skulle göra mig glad.

Två! Jag har flyttat kontor och bor nu på Chapmansgatan tillsammans med två ljuvliga brudar, Louisa och Josephine, som grundat och driver magiska Midnatt.
Vi hade lite kalas här i samband med en utförsäljning och det hela var mkt trevligt.

Men hej!!
Men hej!!
Men hej!!
Men hej!!

Charkisar, blommor från Sandra, randiga drömmiga dukar, favoriter och bubbel. Så bra start!
Jag har fönster! Stort fönster och ser vattnet, alltså så jäkla härligt.

Tre!
Nästa helg ska jag till Mallis, en spontanare med mina söner och jag kan knappt tro att det är sant längtar ihjäl mig efter syrran och hennes gäng.

Men hej!!

Fatta att jag ska få väcka dessa två turister på lördag morgon och fråga om de ska haka till Mallis och hänga med kusinerna. Dom. Kommer. Svimma.
(Dvs träffar du på Harry eller Henry säg inget det är en hemlis)

Men hej!!

Kusinerna är allt!

Annars då?
Jag har dukat bord, packat upp kartonger och drömt om våren.
Har fått så mkt tips om Köpenhamn och London så ska knåpa ner det i en icke ambitiös utan mer festlig guide tänkte jag, guide lät iof just ambisiöst men nej snarare en bilddagbok från mina små tripper (man ba “ah du menar som instagram fast här?”)
Japp exakt så!

Så här kommer då en liten teaser från mitt halva dygn i Köpenhamn som innefattade tre restaurangbesök, 2 cafeer och 11 vintage-butiker.

Men hej!!
Men hej!!
Men hej!!
Men hej!!
Men hej!!

Nu ska jag packa ihop på kontoret och åka hem till mamma på spontan middag en tisdag, är kanske det mysigaste jag vet.

Ha en fin påsk!
Just jäklar har ju gjort massa kul påskdukningar ni får kolla insta för inspo, ska se om jag hinner slänga upp bilder här med om det är nån som är pepp!

xx

Frida

Jeanina · 1 year ago
Härligt med Mallis! Vill se massa bilder på dina söta söner i sommarlooks, cafe con leche i härligt porslin och gärna ett blommande träd eller två! Ha en magisk resa!

Emely · 1 year ago
Du som är världsmästare på snacks, kanske lite mer ingående exakt om bästa osten? ;)

Days like this

Days like this

“Vad är nu detta tänker ni? Varför är dom två helt plötsligt? Jo men det är nämligen så pass kul nu, att jag (Frida) flyttar in och delar bloggen med min syster Lina!
Kanske världens bästa idé tex?! Mallis och Stockholm, loppisar, recept, rutiga kuddar, cowboyhattar sa jag snacks?”

Lina, inredare och set designer och delägare till www.dustydeco.com med min man Edin som jag har Lola 7 år och Max 4 år ihop med. Bor på Mallorca och älskar att loppisfynda, vara vid havet, läsa, skriva och mest av allt att lägga oliver i vackra skålar, chark på vackra skärbrädor och hälla iskall cava i tunna glas och bjuda vänner på kalas hemma i trädgården.

mail: [email protected] instgram: linakjellvertzinterior

Frida, Säljer Second hand på insta, dukar bord! Är set designer och PR-person, får man plocka alla russin ur kakan så gör man väl det? Bor med mina pojkar Harry, 7 och Henry 2 och min snubbe Magnus invid tessinparken på gärdet, i Stockholm

mail: [email protected]

instagram: fridasfinds