Jag ser ljuset!…

10 months ago

…Skrev jag i fredags med en ljuvlig helg framför mig och sol utanför! Klipp till måndag morgon när jag tar vid av skrivandet, snö?! Vafalls! Jag har inte lärt mig något som den svenska naiva person jag är som packar bort vinterskor när solen gör sig påmind i februari.

Oh well! Så vad har hänt på sistone?
Vi har jobbat på, det har gåtts på kalas, åkts lite skidor, köpts årskort på Norra brun(?), planerats lagerflyttar, plåtats Hemma hos, bokats och även avbokats resor och sen jobbat lite till.
Ska vi köra bildkavalkad från det hela i nåt sorts ordnat kaos, de ord som bäst beskriver mig för övrigt?

Jag ser ljuset!…

Först ut, jag var på en helt otrolig middag med set av genierna bakom Seizo creative.
ALLT dom rör vid blir brilliant och jag tror att jag har sagt både en och fem gånger att det skulle vara en dröm att arbeta för dom. Ni ser ju hur överexalterad en person som jag kan va.

Jag ser ljuset!…
Jag ser ljuset!…

Denna middag var för lanseringen av HM Home x Pantone, vilket ju var lite extra kul för mig då jag assade ett annat geni på just den kampanj-plåtningen nämligen Dennis! En ljuvlig färgstark stylist.
Maten var superflådig, sällskapet fenomenalt och settingen 100 poäng.

Detta ska ju såklart varvas med vardag, och ingen är gladare i fredagsmys med typ talang och snacks med kidsen än jag!
Sen att ta dom till AG på en lemonad och i tuffa silverjackor, det är guldkant.

Jag ser ljuset!…
Jag ser ljuset!…

Platsen till höger i baren är starkt att rekommendera om du har barn med spring i benen, i kombo med ett sug efter en iskall riktig dyr galopp med citronmarinerade mini-oliver till!

Så mer?
Just ja, gjort en del kul jobb varav ett var för ett svenskt smyckesmärke.
Kolla vilken färgfest!

Jag ser ljuset!…
Jag ser ljuset!…

Är sjukt roligt att ha så mycket blandade uppdrag, och att få gå all in ibland. Även att göra set som är utanför min vanliga comfort zone ger mig så kick.

Jag ser ljuset!…

Vilka blommor och bakelser jisses! Sandra som har Bell & bonn hon kan hon, min 4-ever blomstertjej.

Just ja, nu ska ni få ett tips! Magnus fick ett säsongskort av mig på Norra brunn i julklapp, det hela togs emot med en “dämpad entusiasm” milt uttryck men detta var ju en konsekvens av att vi konstaterat att man borde börja prova lite nya saker.
Hursom, inte skulle det där kortet ligga och damma?
Jag tog saken i egna händer, och tjatade med mig Caroline på en riktigt maxad helkväll måste jag säga.

Jag ser ljuset!…

Först ut på min välplanerade helkväll var biljard på Yolo.
Som uppväxt i vasastan så var detta en sjavig mörk och ganska så suspekt biljardhall med täckta fönster. Dvs superpännande som barn! Då jag visst lever under en sten, så hade jag missat att detta hade transformerats till ett nöjespalats inrett av en Lagerhaus-entusiast om ni hajar.
Oh well för andra gången idag! Lite neon, plastbackar och biljard har aldrig skadat! Maten däremot har nog absolut skadat en och annan, håll er till bärs/alkoholfritt eller vad du helst sörplar.

Därifrån tog vi en uber till Norra brunn, helt utan förväntningar (men med valet öl av ovan innanför västen så att säga).

Jag ser ljuset!…

Det rådde fotoförbud så detta var den enda bilden vi vågade oss på.
Caroline min dejt för kvällen var som sagt oerhört skeptisk till stand up, hon köpte ett säsongskort i pausen. Helt rimligt ändå!

Kvällen avslutades med en pizza på Babette pga det tidigare intaget av mkt äcklig mat samt mkt god dryck.

Varsågod, jag ger er en lyckad dejt!

Imorgon så åker jag till Köpenhamn ett dygn, är orimligt peppad för just detta.
Har fått så många härliga tips på insta, och självhar jag nog inte varit där på typ 6-7 år.
Har med mig en bok och solglasögon, förmodligen kommer ingen av de användas men det är ändå en pirrig packning. Dagen spenderas själv på second hand, cafe varvat med nåt litet eftermiddagsglas och kanske nån till marknad?

På kvällen möter jag upp Magnus och jag har bokat två restos, hjälp mig välja?
Antingen Osteria 16, finns tre minns ej vilken jag bokat pga svårigheter med geografi… (bilder lånade från deras instagram)

Jag ser ljuset!…
Jag ser ljuset!…
Jag ser ljuset!…

Warning: foreach() argument must be of type array|object, bool given in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/content-parts/images.php on line 3

Eller ska vi gå på restaurant SAFARI?
Verkar va fokus hip hop och “wine hang out” och det lockar mig. (bilder från deras insta)

Jag ser ljuset!…
Jag ser ljuset!…
Jag ser ljuset!…

Eller ska vi helt enkelt någon annan stans? Hit me!
Vad får jag inte missa?

Hörs snart igen, va på tok för länge sen!

xx

Frida

Days like this

Days like this

“Vad är nu detta tänker ni? Varför är dom två helt plötsligt? Jo men det är nämligen så pass kul nu, att jag (Frida) flyttar in och delar bloggen med min syster Lina!
Kanske världens bästa idé tex?! Mallis och Stockholm, loppisar, recept, rutiga kuddar, cowboyhattar sa jag snacks?”

Lina, inredare och set designer och delägare till www.dustydeco.com med min man Edin som jag har Lola 7 år och Max 4 år ihop med. Bor på Mallorca och älskar att loppisfynda, vara vid havet, läsa, skriva och mest av allt att lägga oliver i vackra skålar, chark på vackra skärbrädor och hälla iskall cava i tunna glas och bjuda vänner på kalas hemma i trädgården.

mail: [email protected] instgram: linakjellvertzinterior

Frida, Säljer Second hand på insta, dukar bord! Är set designer och PR-person, får man plocka alla russin ur kakan så gör man väl det? Bor med mina pojkar Harry, 7 och Henry 2 och min snubbe Magnus invid tessinparken på gärdet, i Stockholm

mail: [email protected]

instagram: fridasfinds