Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
kär i ett hus? | October 30, 2018 | The Way We Play

Kär i ett hus?

4 years ago

Det knarrar, drar, är kallt och toffelkrav på det kasslerfärgade golvet. Det finns massa dörrar, typ hundra dörrar faktiskt. Och massa opraktiska lösningar och fula kontakter och ännu fulare och livsfarliga element överallt. Och jag älskar det. Älskar huset vi bor i. Såfort vi sätter oss i bilen och ska lämna barn på skola så längtar jag hem. Till köket med den omoderna gasspisen och den gröna diskhon i porslin där man diskar med utsikt över tak, berg, paraboler och hängd tvätt. Till soffan och dörrarna med fladdrande gardiner. Till lilla trappan man kan ta kaffe på när det inte ösregnar och till den skruttiga, ovårdade trädgården med apelsiner, citroner, gröna bönor och grannkatter.

kär i ett hus?

Kan vi bara ägna en stund åt ljuset? Lola säger att det ser ut som guld lyser in ibland och jag kan inte annat än att hålla med min minipoet.

kär i ett hus?
kär i ett hus?

Älskling tar du disken? Javisst!
(typ så låter det. absolut inte. hemma hos oss. trots utsikt.)

kär i ett hus?

Alla tunga trämöbler har husets ägares avlidna farmor Antonia (bara namnet! romantiskt!) satt dit för typ 70 år sen, hade aldrig köpt dom själv men nu med våra grejer, tavlor, möbler, mattor känns dom fantastiska.

kär i ett hus?

Barnes hippierum.

kär i ett hus?
kär i ett hus?

marmorlampor. vilken fenomenal uppfinning.

kär i ett hus?

Kaffekoppssamlingen. I have only just begun, tro mig.
Jag längtar alltså till morgonens första kaffe såfort jag går och lägger mig om kvällarna. Är ni likadana? Min syster har tagit efter min pappa som laddar kaffebryggare på kvällen innan så att det bara är att trycka på en knapp när man står o sover i köket på morgonen. Så it runs in the family I guess.

kär i ett hus?

Vi hade plåtning hemma häromdagen så jag fixade blogg-vänlig fotografmuta.

kär i ett hus?

Lekte florist med hälften stulet (om ni bara anade vilka skatter man får tillgång till om man är trevlig mot grannens trädgårdsmästare) och hälften köpt. Blev så glad över att hitta snittblommor på trädgårdsbutiken vid oss, finns väldigt få härliga blomsterbutiker här på Mallis, verkar som rosor och plastblommor är det som dominerar marknaden. Så när jag hittar enorma dahlior och fluffiga nejlikor i mörkaste lila så fäller jag en ytlig liten lycklig tår. Visst verkar min lilla (metrosexuella?) son verkar vara nästan lika lycklig som jag?

kär i ett hus?

Mandy · 4 years ago
Älskade Max med sina blommor! Självklart preppar jag oxå bryggaren på kvällen, tack för tipset pappa Klas! puss

Lina · 4 years ago
#tryggt

Days like this

Days like this

“Vad är nu detta tänker ni? Varför är dom två helt plötsligt? Jo men det är nämligen så pass kul nu, att jag (Frida) flyttar in och delar bloggen med min syster Lina!
Kanske världens bästa idé tex?! Mallis och Stockholm, loppisar, recept, rutiga kuddar, cowboyhattar sa jag snacks?”

Lina, inredare och set designer och delägare till www.dustydeco.com med min man Edin som jag har Lola 7 år och Max 4 år ihop med. Bor på Mallorca och älskar att loppisfynda, vara vid havet, läsa, skriva och mest av allt att lägga oliver i vackra skålar, chark på vackra skärbrädor och hälla iskall cava i tunna glas och bjuda vänner på kalas hemma i trädgården.

mail: lina@dustydeco.com instgram: linakjellvertzinterior

Frida, Säljer Second hand på insta, dukar bord! Är set designer och PR-person, får man plocka alla russin ur kakan så gör man väl det? Bor med mina pojkar Harry, 7 och Henry 2 och min snubbe Magnus invid tessinparken på gärdet, i Stockholm

mail: frida@fridasfinds.se

instagram: fridasfinds