Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
VEM SER BÄST I DJUNGELN | April 29, 2017 | The Way We Play

Vem ser bäst i djungeln

5 years ago

…just det du själsfrände till ordvitsare. Zebran.

Kommer however aldrig byta ut leon mot ränder men kände att en vintage, (får man verkligen kalla något som typ är sent 90tal för vintage? Begagnat krafs?), Marc Jacobs kappa får nog följa med hem från N.Y och trängas hemma bland kattdjuren i garderoben. Särskilt eftersom till och med Gucci och Celine uppmuntrade till att kika närmre på detta djur med start förrförra hösten så nu kanske även ett mjäk om jag vågar.

(Dvs jag har låtit detta sjunka in ett par säsonger och hoppar förmodligen på zebratåget lagom tills det är omodernt igen).

Celine aw 15 / Gucci ss 17 /

Tack kära syster som låtit mig gå och flåsa dig i nacken på alla marknader och vintagebutiker vi va på och som inte blir irriterad (läs inte visar att du blir irriterad) när jag snabbt som attans kniper allt du rejectar. Den här Frida kommer du ångra att du släppte taget om.

Ska inviga imorrn om det inte är snorigt-kallt som vanligt. Ska bli mkt spännande att se Edins reaktion iom det ständigt rådande köpstoppet på djur.

Days like this

Days like this

Lina, inredare och set designer.

 

Delägare till www.dustydeco.com med min man Edin som jag har Lola 7 år och Max 4 år ihop med. Bor på Mallorca och älskar att loppisfynda, vara vid havet, läsa, skriva och mest av allt att lägga oliver i vackra skålar, chark på vackra skärbrädor och hälla iskall cava i tunna glas och bjuda vänner på kalas hemma i trädgården.

mail: lina@dustydeco.com

instgram: linakjellvertzinterior