Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
TETRIS | October 31, 2016 | The Way We Play

Tetris

6 years ago

Ni vet när man pressat in så mycket på en helg att man på måndagen är smått utbränd och behöver en helg till?

Som ett pussel. Tetris liksom. Varje timme hade agenda.

Aw-fredag på brillo MED BARN. Oh lord. Redan där gjorde sig utmattningssyndromen sig påminda.

Lördag förmiddag bjöd på Stellaween. Massa coola och heta mammor, vackra kläder och galet många gulliga mini-monster.

Lola o jag kompenserade trick&treat sockernivån på Beijing 8 och käkade dumplings. Köpte lyckokakor och i min var det ett telefonnummer?!

Sug på den ni! Spänningen är olidlig! Kanske går numret till min själsfrände? (Passa dig Edin). Eller till nån klok gammal tant som sitter på massa sanningar? Eller till en kines som vill sälja fler lyckokakor? Känns hursom som det kan bli det ultimata första kapitlet på framtida roman.

Lördag kväll, babettemiddag där hundra ämne avhandlades i mun på varandra och sen direkt o glo på folk på Teatergrillen. Magi.

Söndagspromenad med familjen, brunch på Moderna. Edin försökte förklara Dali för Lola. Gick sådär.

Hon var så peppad på att träffa geten (Rauschenberg) med däcket som vi berättat om på vägen och blev så besviken att han tydligen rest till London och nu är på nån form av get-turné. Har ställts många frågor om detta här hemma; HUR kom han till London? Båt? Flyg? Buss? Vem reste han med, var det flera gätter som åkte dit? Har detta ngt m bockarna bruse att göra?

Ett stopp på starbucks på vägen hem för att tina kalla fingrar med varm choklad.

Och däremellan, Äntligen, upp med köksskåp som nu måste fyllas med massa vackra, oregelbundna, skrufsiga keramikkoppar och skålar. Som jag inte äger ännu. Dvs tur att skåpet var ett sånt bra fynd att jag “tjänade pengar”…

Days like this

Days like this

“Vad är nu detta tänker ni? Varför är dom två helt plötsligt? Jo men det är nämligen så pass kul nu, att jag (Frida) flyttar in och delar bloggen med min syster Lina!
Kanske världens bästa idé tex?! Mallis och Stockholm, loppisar, recept, rutiga kuddar, cowboyhattar sa jag snacks?”

Lina, inredare och set designer och delägare till www.dustydeco.com med min man Edin som jag har Lola 7 år och Max 4 år ihop med. Bor på Mallorca och älskar att loppisfynda, vara vid havet, läsa, skriva och mest av allt att lägga oliver i vackra skålar, chark på vackra skärbrädor och hälla iskall cava i tunna glas och bjuda vänner på kalas hemma i trädgården.

mail: lina@dustydeco.com instgram: linakjellvertzinterior

Frida, Säljer Second hand på insta, dukar bord! Är set designer och PR-person, får man plocka alla russin ur kakan så gör man väl det? Bor med mina pojkar Harry, 7 och Henry 2 och min snubbe Magnus invid tessinparken på gärdet, i Stockholm

mail: frida@fridasfinds.se

instagram: fridasfinds