Mellandagen

2 years ago

Jag vet att det är urtrist att läsa om vabb och sjukdom, ungefär lika tråkigt som själva vabbandet i sig. Så istället för att tjata om det tänkte jag att vi kunde kika på några bilder från vår mellandag – alltså dagen mellan tvåveckorsperioden då hela familjen var förkylda i olika omgångar och sjukdomsperiod nummer två när Lykke fick feber igen.

Den dagen inföll igår och firades med familjens nyfunna friluftsintresse. Det är väldigt nytt för samtliga familjemedlemmar (åtminstone att alla fyra tycker att det är kul samtidigt) och utövas på en väldigt oavancerad nivå som att åka lite skridskor, grilla i skogen eller åka pulka och äta matsäck. Ni förstår, sådant som andra familjer gör ungefär varje dag men som för oss hemmakatter är lika äventyrligt som att vandra och sova i tält. Typ.

Mellandagen

Som gammal scout believe it or not, minns jag hur gott det var att grilla pinnbröd så det blev dagens äventyr. Jag gjorde en sats av det här receptet plus en glutenfri deg till mig (som både såg ut som och smakade trolldeg) och la i påsar att ta med. Sen åkte vi till Hellasgården, åkte ett varv skridskor på sjön, tittade på alla vinterbadare, drack varm choklad och grillade pinnbröd. Alldeles lagom äventyrligt och framförallt mysigt!

Mellandagen
Mellandagen
Mellandagen
Mellandagen
Mellandagen
Mellandagen