En alldeles för dyr önskelista

2 years ago

Jag har en Vill ha-mapp i Pinterest där jag samlar på mig av saker jag VERKLIGEN skulle vilja ha. Så när smsen om önskelistor inför födelsedag och jul började dundra in där kring black friday (wonder why) tänkte jag att det här blir ju lätt, bara att gå in och kopiera länkar.

Allt eftersom jag klickade upp drömsakerna visade det sig bli precis tvärtom, eftersom det mesta kostade alldeles för mycket för att det inte skulle vara pinsamt att sätta upp det på en önskelista.

Men om någon vill köpa en försenad födelsedagspresent eller en sista minuten-klapp är det bara att välja och vraka:

En alldeles för dyr önskelista

Ljusstake, Menu | Klänning, By Malene Birger | Vas, Malene Knudsen | Keramiktavla, Florence Bamberger | Väska, Acne Studios | Mohairpläd, Layered

En alldeles för dyr önskelista

Konstverk, Josephine Aune | Bruntvitt fårskinn, Artilleriet | Spegel, Sofia Eriksson | Kanna, Astier de villatte | Ljusstake, Emelie Thornadtsson | Dunjacka, Arket

En alldeles för dyr önskelista

Koppar, Griegst| Bordslampa, Vitra | Glaskonst, Helle Mardahl | Almfat, BonniBonne | Halsduk, Totême | Osthyvel, BonniBonne

Odette · 2 years ago
Jag vill bara uttrycka min glädje över att du är tillbaka här! Minst en gång i veckan har jag gått in för att kolla om du hade skrivit något sen ditt sista inlägg (jo, jag läser ju några av de andra som bloggar på den här plattformen också). Nu blev det som en bonusjulklapp som kom lite tidigt. Jag brukar inte kommentera men jag vill bara att du ska veta att dina poster är väldigt uppskattade så: Tack! Och God Jul

Caroline Borg · 2 years ago
Vad GLAD jag blir att du skriver det, en tidig julklapp till mig med <3