Sommarkollo 2.0

3 months ago

Vi befinner oss just nu i Älvkarleby, vid Dalälven, där vi har hyrt en stor herrgård vid tillsammans med sex andra familjer. 14 vuxna och 14 barn, så det är som att uppleva kollo igen! Vi badar vid bryggan och i bubbelpoolen, paddlar kanot, spelar pingis, fotboll, kubb, brädspel och ett stenkast från huset finns en stor sportlada där man kan spela volleyboll, badminton (i sanden, oväntat roligt!), basket, boule, hänga i romerska ringar, gå på lina, träna med kettlebells och massor, massor mer. En succé för både stora och små, det här borde finnas på fler ställen!

Varje kväll står ett matlag för middagen och alla anstränger sig verkligen till max för att fixa det härligt för alla. Och en kväll fick barnen feeling och ordnade disco, klippte konfetti, gjorde inbjudningar och lekte dansstopp. Mitt hjärta exploderade när Lykke stod där i kön och väntade på sin mugg med saft, man såg hur stort det var för henne.

När barnen somnat dricker vi vin och hänger in på småtimmarna. Jag älskar upplägget, och kan verkligen rekommendera det! Barnen har så kul tillsammans och vi vuxna får tid att umgås med vänner och nya bekantskaper. Och det är så idylliskt här med sjön nedanför huset, där näckrosorna växer.

Här kommer ett bildregn!

Sommarkollo 2.0
Sommarkollo 2.0
Sommarkollo 2.0
Sommarkollo 2.0
Sommarkollo 2.0
Sommarkollo 2.0
Sommarkollo 2.0
Sommarkollo 2.0
Sommarkollo 2.0
Sommarkollo 2.0
Sommarkollo 2.0
Sommarkollo 2.0
Sommarkollo 2.0
Sommarkollo 2.0
Sommarkollo 2.0
Sommarkollo 2.0
Sommarkollo 2.0
Sommarkollo 2.0
Sommarkollo 2.0
Sommarkollo 2.0
Sommarkollo 2.0
Sommarkollo 2.0
Sommarkollo 2.0

Hanna · 3 months ago
Wow! Vad är det här för härligt ställe?! Vill du tipsa? Kram

Caroline Borg · 3 months ago
Det heter Susannas, så fint och härligt att hyra med kompisar!