Semestergarderoben

2 months ago

Jag är nog inte ensam om att ägna alldeles för mycket tid åt skärmshopping. Jag har en dold mapp på Pinterest där jag pinnar plagg och accessoarer jag vill ha, och när det rycker i spontan-shoppingnerven går jag alltid in där för att se om det inte finns något annat jag tänkt längre på att köpa som borde prioriteras.

Nu inför semestern ser mina favorit-pins ut så här, den ultimata semestergarderoben! Långa rymliga klänningar och kaftaner, wrap skirts med skjortor, lädersandaler, somriga totes och mjuka loungewear-set. Flera grejer jag drömt om länge, och några saker ligger nu i varukorgen. Bäst att passa på när reorna är igång!

En del av länkarna är adlinks.

Semestergarderoben

Cupro maxi dress | Squared toe heels | Scarf tie flowy dress | Relaxed tiered dress | Ausia black dress | Knotted tote

Semestergarderoben

08 Green sunglasses | Asymmetrical knit cardigan | Scalloped blouse | Cuff tie blouse | Relaxed midi wrap skirt | Mini wrap skirt | Padded leather flip flops

Semestergarderoben

Totem vintage floral dress | Ceci flat sandals khaki | Minoo skirt | Lidiya bag | 03 lounge set | Kaftan med krage