Wishlist ~ baddräkter & bikinis

3 months ago

Jag tycker att badkläder är det svåraste i klädväg. Eller det är väl snarare avsaknaden av kläder som gör baddräkter och bikinis så svårt, det är så mycket hud! Baddräkter kan ju kännas lite med “klädda” men då har vi istället problemet med att de är så korta att det känns som att man får töja ut dem en decimeter på längden för att få plats med hela överkroppen, och då mäter jag ändå bara 160 cm.

Wishlist ~ baddräkter & bikinis
Wishlist ~ baddräkter & bikinis

För några veckor sen hittade jag i alla fall den här baddräkten från Sezane som jag känner mig riktigt fin i. Den har volanger nedtill som skyler lite extra utan att trosdelen känns osmickrande bred. Och det lite grövre tyget med struktur tycker jag gör sig riktigt fint i den här modellen. I min Pinterest-mapp för vår- och sommargarderoben har jag sparat massor andra fina badkläder i samma stil som jag gillar. Smickrande modeller, lite mer täckande och struktur i tyget. Jag länkar alla plagg nedan (de flesta adlinks).

Wishlist ~ baddräkter & bikinis

Blå ribbad baddräkt med knappar, & Other Stories | Mönstrad bikiniöverdel och bikinitrosa, By Malene Birger | Svart bikiniöverdel och bikitrosa, By Malene Birger | Duvblå baddräkt med struktur, & Other Stories.

Wishlist ~ baddräkter & bikinis

Smockad bikiniöverdel och bikinitrosa med små blommor, & Other Stories | Beige v-ringad baddräkt, Arket | Rostfärgad bikiniöverdel och bikinitrosa i mjukt tyg, H&M | Smockad bikiniöverdel med smala band, Totême | Mönstrad baddräkt, Sezane.