Sommar, vin och allsång

3 months ago

Jag sitter vid färjeläget i Furusund och väntar på bilfärjan till Blidö som jag missade med två minuters marginal. Jag lämnade barnen hos mamma på landet igår för ett dygn hos Emily tillsammans med några av hennes bästa vänner. Vi gav henne en vinprovning i present när hon fyllde år i mars och vi kunde inte ha valt en bättre dag för det.

Sommar, vin och allsång
Sommar, vin och allsång
Sommar, vin och allsång
Sommar, vin och allsång
Sommar, vin och allsång
Sommar, vin och allsång

Strålande sol, femkamp, vinprovning, en hel buffé av god mat (pizza bianco med räkor, avokado, gräddfil, rom och dill var magiskt!) och senare på kvällen överraskade Isa med att sjunga tillsammans med hennes vän Linda som kom förbi med gitarren, så det blev allsång in på småtimmarna. Så otroligt mysigt och roligt!

Sommar, vin och allsång
Sommar, vin och allsång
Sommar, vin och allsång

Snart är jag tillbaka hos de här två, och då ska jag gå raka vägen ner till bryggan och ta ett dopp och tanka på energi.

Nästa vecka är fullspäckad, så som det ofta blir veckorna innan semestern. Imorgon ska jag och Emily göra urval av omslagsbilder till en kokbok som vi fotat, jag ska fota och redigera ett par samarbeten och sedan stylar jag en plåtning och filmning på vår kolonilott på torsdags som behöver rätt mycket förberedelser. Det ska bli otroligt roligt och det kommer nog bli väldigt fint med all nedan rekvisita som jag köpte på Ulriksdal och planterade i veckan.

Sommar, vin och allsång
Sommar, vin och allsång
Sommar, vin och allsång
Sommar, vin och allsång

Louise · 3 months ago
Så dina bilder Vilken iPhone har du?

Caroline Borg · 3 months ago
Nu dök den här kommentaren upp, en månad senare Jag använder iPhone 11, tror jag haha.