Sol och kaprifol i barnrummet

3 months ago

Sol och kaprifol i barnrummet

Idag har det varit så varmt att det inte har gått att svalka sig. Inne är det värre än ute och inget plagg är tunt nog. Men jag klagar inte så länge sommarvärmen varar!

I natt vaknade jag vid 3-tiden av att Sam kom in till oss och kunde sen inte somna om på minst en timme eftersom solen redan lyste upp rummet och med fyra personer i en 180-säng går det knappt att andas. Så jag var lagom trött i morse och värmen gjorde en inte direkt piggare.

Sol och kaprifol i barnrummet

Jag började morgonen med en kopp te och lite bär på trappen och vattnade alla blommor. Sen hade jag ambitionen att styra upp kaoset inomhus, men kom inte längre än till Lykkes rum där jag bäddade rent och gjorde mitt bästa för att sortera upp alla leksaker.

Sol och kaprifol i barnrummet

Nya muslinlakan från Garbo & friends i kaprifolmönster. Somrigt och fint, speciellt till de ljusgula väggarna!

Sol och kaprifol i barnrummet
Sol och kaprifol i barnrummet

Jag undrar om inte Lykkes rum är det mysigaste i hela lägenhet, och ändå är det knappt någon som varken sover eller leker där. Förutom när hon har kompisar hemma, resten av tiden vill hon vara där vi andra är och allra helst reta gallfeber på sin storebror. Herregud vad det bråkas just nu! Jag vet en som kommer behöva semester efter semester med de där två.