God morgon från köket

5 months ago

Eller inte från köket, jag ligger faktiskt fortfarande i sängen trots att klockan snart är 9. Det blev ännu en sen kväll långt över midnatt framför datorn, så jag fick sovmorgon och fripass från morgonbestyr och lämning. Tack för det <3

Jag har redigerat filmer och när man är nybörjare så tar allt jättejättelång tid. Det kan vara svårt att acceptera ibland, man vill ju kunna allt direkt. Idag förväntas man kunna allt, är det inte lite så? Jag övar i alla fall, tittar youtubeklipp till förbannelse, försöker lite till och exporterar ändringar i all oändlighet. Och till slut är himlen utbytt mot en annan soligare variant, den flödar inte perfekt men helt okej runt människorna och sanddynerna som rör på sig, men den är där. Det tog bara typ ett dygn men jag har i alla fall lärt mig massor på vägen.

God morgon från köket

Förra måndagen när jag vabbade Lykke tog jag i alla fall några bilder i köket, medan hon höll på och diskade och jag röjde runt och plockade.

God morgon från köket
God morgon från köket

Jag har köpt två nya kokböcker av Mimi Thorisson som jag längtar efter att läsa. Allt hon gör i sitt franska lantkök ser så avslappnat härligt, gott och gemytligt ut. Exakt där man vill vara.

God morgon från köket
God morgon från köket
God morgon från köket

På köksbänken stod en vackert grön bukett från Årsta blomsterhandel. Så vackert med kronärtskocka i bukett, och dem åt vi sen med brynt smör i lördags.

God morgon från köket
God morgon från köket
God morgon från köket

Gullig tjej i köket! Nu måste jag ta tag i den här dagen, äta frukost, retuschera några bilder och sen väntar ett möte i stan för första gången på evigheter. Jag ser fram emot att sminka mig och sätta på mig annat än de mjukaste brallorna i garderoben.