En ljusgul dröm & körsbärskräm

5 months ago

En ljusgul dröm & körsbärskräm

Imorse mötte jag upp Jens på jobbet och gick över till Garba som flyttat in på hörnet vid L’Avventura. De har precis renoverat och jag blev helt golvad av hur fint det blivit!

En ljusgul dröm & körsbärskräm
En ljusgul dröm & körsbärskräm

Det ljusgula kaklet på bardisken, tavlan som sätter tonen för hela inredningen (kan det vara Marta Leyva som målat?), de blå och gula accenterna, oljade träet, och sen djungeln i de stora fönstren som löper längs hela lokalen. Hur fint är det inte?

En ljusgul dröm & körsbärskräm

Inte ofta man får till en dejt på tumanhand nu för tiden, mysigt <3

En ljusgul dröm & körsbärskräm

Älskar frukostmat. Vill helst dricka te hela dagen och bara äta snälla saker, som körsbärskräm med flytande vispgrädde. Så enkelt, så gott. Och jag blev glad av den lilla mjölkkossan grädden kom i. Kommer drömma om detta från och med nu.

En ljusgul dröm & körsbärskräm
En ljusgul dröm & körsbärskräm

Ost, smör, bröd och marmelad i all sin enkelhet. Och en eclair med gin och rabarber. Smakade krämen och blev placebo-snurrig av ginen, så att jag undrade om jag skulle kunna köra hem. Alltid livrädd att bli snurrig av alkohol, haha.

En ljusgul dröm & körsbärskräm

Börjar bli sugen på blått! Så fint med ljusgult och krispigt vitt. Jag fotade blombuketter åt Årsta blomsterhandel i veckan och blev lite extra glad av den här midsommarbuketten, som en liten sommaräng i vas. Även katten gillade (läs blev besatt av gräset i buketten).

En ljusgul dröm & körsbärskräm
En ljusgul dröm & körsbärskräm