Magiska vinterdagar

9 months ago

Magiska vinterdagar

Jag la upp den här bilden på instagram idag med texten ”Ett decemberbarn i sitt rätta element” och så är det verkligen! Jag blir genuint lycklig när det snöar, och i kombination med strålande sol blir det inte bättre. Säkert otroligt provocerande för alla som bara längtar efter vår, men jag landar gärna i mjuk snö medan vi väntar.

Jag försöker ta tillvara på vädret så gott det går just nu och tog en lång promenad idag innan solen gick ner och barnen skulle hämtas. Jag sa det till min vän och kollega att det är precis de här stunderna som man är frilans för, ingen som klockar ens eftermiddagsrast ☕️❄️

Promenaden gick genom Gamla Enskedes finaste gator, som blir extra idylliska inramade i snö. Har du vägarna förbi så rekommenderar jag verkligen en promenad bland alla gamla vackra hus, med den ena arkitekturen finare än den andra. Jag tröttnar aldrig och hittar jämt nya favoriter.

Magiska vinterdagar
Magiska vinterdagar
Magiska vinterdagar
Magiska vinterdagar
Magiska vinterdagar
Magiska vinterdagar
Magiska vinterdagar

Helgen följde i samma spår. Vi träffade vänner i parken och när snön yrde som mest grillade vi hamburgare och värmde äppelmust i kastrull över elden. Lekparker med grillplats är ett riktigt lifehack under vinterhalvåret. Familjen bredvid som hade med sig stormkök och nudlar till parken gick steget längre.

Magiska vinterdagar
Magiska vinterdagar
Magiska vinterdagar

Jag lever i min vinteruniform just nu: tunna tights som kapslar in värmen från Uniqlo, oversize ulltröja från & Other stories (liknande här, adlink), lång dunjacka från 8848 Altitude och fodrade vinterskor från Crocs. Crocs känns rätt otippade när det kommer till vinterskor men de var sponsorer till Årets mama under alla åren jag jobbade med det, och då fick jag välja ut vilka skor vi skulle lyfta fram och som gästerna sen fick i goodiebag och då upptäckte jag att det finns lite mer än foppatofflor som de här favoriterna från förra året.

Magiska vinterdagar
Magiska vinterdagar
Magiska vinterdagar
Magiska vinterdagar

Igår styrde jag och Emily mot Vaxholm och Bogesunds slott där vi ska plåta nästa vecka. Ända sen vi fotade modejobb till mama där för några är sen har jag drömt om att ha en anledning att plåta något eget där, och nu dök äntligen tillfället upp. Det finns så magiskt vackra rum där, vi tappade andan bara av trapphuset. Slitet till perfektion! När vi skulle reka lokalerna dundrade vi in i Elles modeplåtning. Många fotar redaktionella jobb och kampanjer där, men eftersom det är så stort så känns allt unikt ändå.

Magiska vinterdagar
Magiska vinterdagar
Magiska vinterdagar
Magiska vinterdagar

Resten av tiden har jag hängt i sovrummet och sträckkollat Bridgerton som är så bra, en blandning mellan Gossip girl och kostymdrama. Och så har vi spelat spel, druckit varm choklad och ätit upp de sista vaniljkolorna från julen. All tid inomhus blir ju omedelbart mysigare när det är krispigt ute, låt det hålla i sig ett tag nu!

Moa · 9 months ago
Så avundsjuk på snön och fika/varm äppelmust över öppen eld! Jag önskar vi hade riktig Dalarna-vinter december till februari.

Caroline Borg · 9 months ago
Drömmer också om ordentlig vinter dec-feb! Förra vintern fick vi endast ett snöfall och det var i början av december, så njuter till max nu.

Josefin · 9 months ago
Vart hittade du solglasögonen!:)

Caroline Borg · 9 months ago
De är från Le Specs!