Ett kvällsinlägg

8 months ago

Ett kvällsinlägg

Hej! Efter ett långt litet sommaruppehåll är jag tillbaka här. Utvilad efter en barnfri kväll och natt på hotell med mannen, eller helt ärligt lite hängig i kroppen och egentligen för trött för att slå in Lykkes födelsedagspaket. Imorgon fyller hon 3 år ~ hjärtat <3 Så pepp att det finns inte! Vi ska fira utomhus med korvgrillning i trädgården och sen morotskakstårta, men jag glömde köpa mandelmjöl och eftersom jag vet att det blir 100 gånger godare med tar det emot att baka utan. Men jag orkar inte heller åka till affären en vända till när klockan snart är 21, så istället fastnade jag här vid matbordet och ryser till Benjamin Ingrossos version av Lisa Nilssons ”Långsamt farväl” i Så mycket bättre som är på teven.

Ett kvällsinlägg

Igår var vi i alla fall på Hotell J i Nacka, ett mysigt hotell som ligger precis vid vattnet med vacker natur och utsikt över Djurgården på andra sidan fjärden. När vi var där i somras badade jag från bryggan nedanför Tornvillan, och vi hade ambitionen att basta och våga oss på ett kallbad även denna gång. Men istället fastnade vi framför brasan med ett glas vin och spelade backgammon. 100% mys!

Ett kvällsinlägg

Iklädd ull med ett glas vin framför brasan. Jag köpte den här beiga ulljackan på H&M i torsdags och jag älskar ärmarna, vidden, de stora slagen, allt! Finare i verkligheten än med stylingen i webbshoppen. Rutig klänning från & Other stories. (adlinks) Efter åt vi middag på restaurangen vid vattnet – ostron, räkor och en fantastisk råbiff med pecorino och majonnäs – och avslutade kvällen med mer spel och bubbel. Alldeles perfekt kväll!

Ett kvällsinlägg
Ett kvällsinlägg

Efter frukosten imorse släppte Jens av mig på söder där jag skulle gå förbi ett galleri där en vän ställde ut två verk. I väntan på min kompis gick förbi ATP Atelier och suktade efter dessa boots och Arezzo-väskan i vinrött. Just nu när jag bara sneakers och mina praktiska men inte speciellt snygga läderboots, så jag vill ha ett par som är lite roligare. Gärna med mycket sula och lite platå (hello 160 cm kortis). Dream on!

Ett kvällsinlägg

Nu ska jag ta tag i den där morotskakan (tack vare Jens som åkte och köpte mandelmjöl) och sen slå in paketen till födelsedagsbarnet. Jag längtar nog lika mycket som Lykke till imorgon bitti, första födelsedagen hon på riktigt förstår!