Sommarens kanske finaste klänningar

4 years ago

Även om ingen har missat det LJUVLIGA sommarvädret (i alla fall här i Stockholm) så kan jag inte låta bli att kommentera det. Jag njuter verkligen och har tillåtit mig själv att lägga undan de måsten som inte är akuta så att jag ska kunna vara ute så mycket som möjligt under de här få dagarna.

I tisdags jobbade jag halva dagen med lanseringen av den här (klicka här, länkarna syns inte sen layouten gjordes om på TWWP) kampanjen för Newbie som jag ska berätta mer om, men sen tog jag ledigt i ett par timmar och premiärgrillade på kolonilotten. Och igår fortsatte utelivet med lunch hos Mrs Mighetto som har sitt kontor i Malins källare och således har en hel trädgård att njuta av även under kontorstid, lyx! Vi var där för att kika på nya kollektionen Fairground friends som lanseras idag, magiskt fin som vanligt.

Sommarens kanske finaste klänningar

När jag kom hem stod ett bud från & Other stories och väntade med två finheter från deras nya hållbara kollektion som släpptes i samband med att Earth Day igår firade 50 år.

Sommarens kanske finaste klänningar

Så glad för den här klänningen i ekologisk bomull med massor volym!

Sommarens kanske finaste klänningar

Hög linning har den, precis som jag gillar.

Sommarens kanske finaste klänningar

Och puffiga ärmar <3 Här hittar du den.

Sommarens kanske finaste klänningar

Jag fick även en långklänning i ett grönt blommigt mönster, så himla fin. Den finns även som kort, puffig klänning (länk). Hur fin?!

Sommarens kanske finaste klänningar

Dessutom har de lanserat ett nytt biologiskt nedbrytbart tvättmedel och textilspray (länk) baserat på havre. Jag har nog aldrig använt textilspray innan men det ska ta bort lukt från kläder och skor så att de slipper tvättas lika ofta = håller längre. Jag får testa hur det fungerar.

Sommarens kanske finaste klänningar

Klänningen fick åka på med en tröja över, som snabbt fick åka av när jag satte mig ute i solen på lunchen och omskolade mina solrosor och rosenskäror som växt till sig.

Sommarens kanske finaste klänningar

Snabblunch med ägg- och avokadomackor. Plus både kallbryggt och varmt te. Jag dricker baljor med te oavsett hur varmt det är ute!

Sommarens kanske finaste klänningar

Ganska så fin lunchsyssla, men herregud vilken tid det tar. Jag har nog inte förstått hur mycket jobb det kommer att bli med alla hundratals små plantor jag har satt. Och hur de ska få plats härinne tills det är dags att plantera ut dem har jag ingen aning om. Men nu är jag i alla fall klar med kanske en tjugondel kanske, haha. Och nu ska jag hämta barnen på skola och förskola för att åka till kolonilotten igen för att grill & gräv. Det kommer bli mycket av den varan i vår och sommar.