Moodboard och drömmen om solen

8 months ago

Moodboard och drömmen om solen

Tänk hur mycket som kan förändras på en vecka. Idag skulle vi, hela familjen plus Emilys familj, ha satt oss på ett tåg ner genom Europa med slutdestination i södra Spanien för en stor plåtning. Det skulle ha blivit ett äventyr och något vi nu kanske aldrig kommer få möjlighet att göra någonsin igen. Det känns väldigt deppigt, men samtidigt som ett minimalt problem i jämförelse med alla svårt sjuka, nära och kära som dör och de tusentals personer som förlorat sina jobb.

Innan vi avbokade allt så gjorde jag en moodboard, eller kanske en önskelista, för hur jag ville spendera de lediga dagarna i solen. Och man kan väl få drömma sig bort lite, det var ju ändå 9 grader och sol här i Stockholm idag?

  1. Repsandaler, Nomadic State of mind.
  2. Matchande stråhattar för mamma & mini, Bonét et Bonét.
  3. Blommig klänning, Zara.
  4. Vit långklänning, By Malene Birger (slutsåld men i svart här).
  5. Beiga skinnsandaler, Zara.
  6. Spetsbehå, KappAhl. Den här har jag faktiskt och den har så sjukt fin passform med den lite rakare skärningen upptill.
  7. Krinklad blus med broderier, Zara.
Caroline Borg

Caroline Borg

Caroline is a mother of two, Sam, 6, and Lykke, 2. She lives in Enskede, Stockholm and work as content creator, freelance PR- & project manager and photographer/stylist. Food, fashion, interior, motherhood and thoughts.

Instagram: @carolineborg (link)
Mail: caroline.e.borg@gmail.com