Snart är sovrummet klart

4 years ago

I förra veckan visade jag en glimt av nya sovrumsfärgen på instagram. Sedan dess har det hänt ännu mer grejer där inne: gardiner har åkt upp, skrivbordet har fått flytta in där spjälsängen stått, den nya lampan från Antikmässan har hittat sin plats och så har jag fyndat en jättefin, gammal tredelad spegel på blocket. Det gjorde en så stor skillnad och det är verkligen mysigt där inne nu, återigen mitt favoritrum.

Nu är planen att flytta in Lykkes spjälsäng i Sams rum så får de sova där tillsammans fram till att Sams rum på loftet är byggt. I hans rum kommer man då inte få plats med så mycket annat än sängarna, men jag längtar verkligen efter att få tillbaka vårt sovrum på kvällarna så det får det vara värt. Kan inte tänka mig något lyxigare än att krypa ner i sängen tidigt och titta på en serie på datorn, det var flera år sedan nu. Jag har inte hunnit fota några nya bilder efter att gardinerna åkte upp, men så här blev i alla fall färgen!

(Bilderna i det här inlägget är fotade för Jotun och vårt annonssamarbete vi gjorde på instagram)

Snart är sovrummet klart

Efter mycket funderingar och tankar om en mörkare, mer vågad färg föll valet till slut på motsatsen. En otroligt harmonisk ljusgrå färg, men ändå varm i tonen.

Snart är sovrummet klart

Smooth white heter den och kommer från Jotun. Jag valde att använda deras kalkfärg Lady minerals som ger så fina skiftningar och liv till väggarna. Samma färg som vi målat vardagsrummet och köket i, fast i en lite mörkare kulör.

Snart är sovrummet klart

Gullungen, i blus från Newbie, hängselshorts från Zara och rosett från Petite Olivia.

Snart är sovrummet klart

Jag målade in listerna i samma kulör och ska även måla i taklisten hade jag tänkt. Det ger rummet en större rymd och vårt sovrum som är rätt litet kan behöva precis det.

Snart är sovrummet klart
Snart är sovrummet klart

Vackraste buketten på nattygsbordet <3 Av bästa Maria på Årsta blomsterhandel som ligger ett stenkast från oss.

Snart är sovrummet klart

Jag är så himla nöjd med förändringen här inne. I veckan ska jag se till att hinna fota lite fler bilder!

Snart är sovrummet klart