Några bilder från veckan som gått 10 months ago Checkar in här lite snabbt då det är en intensiv vecka! Det är Stockholm Design Week och LAYERED har haft lanseringsmiddag för samarbetet med Teklan som jag styrt. Det blev...
Sneak peek från taiwan 2 years ago Tio år sen jag var tillbaka och som jag längtat efter Taiwan. Jag är här för att lära mig mer om taiwanesisk mat och kultur och samla inspiration. Så glad att jag även får...
Flyttlådor lastat med chilioljor, stekta baos & minnen 2 years ago Hej och glad fredag på er! Solen skiner här i Malmö och det är äntligen flyttdag för min blogg till TWWP idag! Jag heter Karin Lei och är kokboksförfattare, jobbar med...
3 snabba rätter till veckan 2 years ago I betalt samarbete med Ankarsrum Jag är så glad över att få dela recept och tips tillsammans med Ankarsrum! Att kavla dumplingplattor för hand kan vara tidskrävande så att...
Kinakrogklassiker: friterad fläsk med ananas i sötsursås 2 years ago Veckans kinakrogklassiker är även en klassiker som hittas i Taiwan! Pekingsoppa eller hot & sour soup brukar man kunna hitta under förrätter/soppor i den klassiska...
Kinakrog klassiker – biff med bambu 2 years ago Har ni också flera olika chili oljor och såser hemma? Olika smaker, styrkor efter rätter och humör. Under vintern tappade jag lukt- och smak ett tag när jag var sjuk och det...
Kycklingfötter, century eggs & msg 2 years ago Warning: Undefined array key 10 in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-includes/class-wp-query.php on line 3671